گوشی تو که فوق العادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشی تو که فوق العادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه پستاش مشکوک بود ترسیدم ازش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااات ؟؟ (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رگه هایی از خودمو نشون دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا نمیفهمن ما چی میگیم (sm120)چند وقت پیش نمیدونم دیدی یا با نه جامد میگفت فوقتبال واقعا انقدر مهمه یا شما دارین شوخی میکنین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهش گفتم فوتبال دیدن کسی چیزی نمیفهمه فوتبال رُ باید زندگی کرد همه مسخره کردن و خندیدن (sm120)حالا دیگه من جلو تر نرفتم و الا بیل شینکلی میگه همه میگن فوتبال مسئله مرگ و زندگی ولی به نظر من فوتبال مسئله ای فراتر از مرگ و زندگیه (sm120)
صبح ریشامو زدم یک کیلو وزن کم کردم (sm2)سه ماه ریشامو نزدم قشنگ سیروان و شاهین و همزمان میخوردم (sm2)
یه عکس میگرفتی ببینیم (sm120)نقل قول:
آواتارت رو که نگاه می کنم همش فک می کنم داره کلمه کیون رو تلفظ می کنه (sm120)نقل قول:
من تا حالا با کسی که فوتبال دوست نداشته نتونستم برای یه دقیقه هم درکش کنم (sm120)نقل قول:
منم (sm120)نقل قول:
ایشالله دفه بعد (sm120)کلا خودم با ریش بیشتر حال میکنم ولی دوستام روم اسم میزارن نمیشه (sm2)نقل قول:
رفیقم میگفت داشتم یه خاطره ای که باتوبودم واسه دوست دخترم تعریف میکردم دوست دخترش پرسیده حالا میلاد کیه گفت هر چی نشونه بهش دادم نفهمید ولی وقتی گفتم همون ابوبکر بیگ بنگ سریع فهمید تویی (sm2)
عکس کامل نیست وگرنه اون عکس یه هویی در حالیکه داشتم اسیتن پیرهنمو میدادم بالا گرفته شده (sm120)دیدم عکس ندارم اینم که هنری از اب دراومد گذاشتم رو اواتار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یکم خزش کرده بودنیا این اواخر (sm120) ولی خب ریش خوبی داری تو بهتم میاد (sm120)نقل قول:
(sm2)
بیگ بنگش دیگه چیه؟؟(sm2)
اوه عکس خودته ؟؟ شرمنده نشناختمت میلاد جان عفو بفرمایید (sm2)نقل قول:
بریم بخوابیم شب خوش دوستان (sm27)(sm10)
کجاااااااا؟؟؟ وایستا ببینم !!!! (sm35)نقل قول:
یه مدت فاز شاهین گرفتمون ریش گذاشتیم عینکش رو ولی هرچی گشتم گیر نیاوردم (sm120)نقل قول:
نمیدونم لاشیا اسم میزارم واسمون دیگه مارو میچسبوندن به داعش (sm120)
دم شما گرم کلی جال دادی شب بخیر (sm176)(sm120)نقل قول:
مام بریم(sm50)
(sm172)کاشکی یه روز صب شه (sm27)
همه رفتن کسی دور و برم نیست
چنین بی کس شدن در باورم نیست (sm50)
همه رفتن ولی نترس من که طرفدار توام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتار اینستا گرامشُ میگه بابا (sm120)نقل قول:
به دادم برس رفیق (sm178)نقل قول:
تو این روز های سیاه و مریض (sm50)نقل قول:
فردا پ.خ رو دریاب (sm50)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
وقتی دنیا اینو میخواد که مخصوصا بسوزم
چیکار کنم دلمو با نخ سوزن بدوزم ؟؟؟
(sm27)
- (sm50)
صبح شد (sm70)نقل قول:
- (sm120)
قاشق چنگال (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش زودتر لباس اضافه میکرد (sm120)
- (sm155)
100 صفحه زر زدین اونوقت منه بدبخت زیاد حرف میزنم ؟(sm98)
از دودول اصغر گرفته تا تومبون زری (sm120)
من با همتون گَهرم ( البته نصف که با ما قهرن ، نصف دیگه رو میگم (sm120) )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
روح فرانکوی فاشیست خونخوار دوباره بیدار شده و در قالب پرز دیوث عوضی خودشو نشون داده(sm3)
خدا لعنتت کنه (sm3)
نابود شد (sm81)
من با همتون قهرم (sm27)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کلا یکی از سیاستای مادریر همینه ... خریدایی مثل کروس بیل جیمز ... جدای از بازیکن خوب بودن اتفاقی نیست که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بتونن تو پستی که بخوان دنبال چهرن و هم بازیکن خوب ... اگرم نشد به امثال په په رضایت میدن ...(sm120)
با بقیشون کاری ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط دی ماریا (sm127)(sm74)