بازم امیر عزیز برای اولین بار در سایتهای موسیقی و با کیفیت عالی مارو بیشتر سورپرایز کرد ..ازش ممنونم (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
بازم امیر عزیز برای اولین بار در سایتهای موسیقی و با کیفیت عالی مارو بیشتر سورپرایز کرد ..ازش ممنونم (sm127)
باورم نمیشه تنظیم کنندش میلاد هاشمی باشه اگه نمیگفتن تنظیم کنندش میلاد هاشمیه اصلا متوجه نمیشدم ..ساز بوزوکی وسط آهنگ ( اورتور وسط ) و نتی که ازش استفاده کردن خیلی عالی و احساسیه و تنظیمش تقریبا آکوستیک یا میشه گفت نیمه آکوستیکه و چون توش ساز زنده زیاد داره بی روح نیست .. همونطور که تو نظرات قبلی گفتم داره تحت شاگردی شادمهر پیشرفت میکنه و مطمئنم درآینده روز به روز بهتر و بهترم بشه .. بیشتر از شادمهر این میلاد هاشمی بود که سورپرایزم کرد (sm2)
چی میگی
منتظر یه تنظیم کاملا آشغال و مضخرف بودم ولی به قول خودت معمولی بود .. معمولی یعنی وسط .. نه سیاه و نه سفید .. یعنی خاکستری ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از آهنگهای قبلیش یه سروگردن بالاتر بود و تنظیم میلاد هاشمی نسبت به گذشته خیلی بهتر بود .. حقیقت رو باید گفت . من مخالف و منتقد شدید میلاد هاشمی هستم و همه اعضای سایت میدونن ولی این تنظیمش خوب بود و نباید زیادی تعصبی برخورد کرد .. البته خیلی سبکش یونانی بود و امیدوارم کاور نباشه
دقیقا. قسمت وسط اهنگ از ملودی اهنگ بهتره. البته اگه همون با ویولن زده میشد بنظرم عالی تر میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته آهنگ یه ذره ویولن داره و چون ساز گیتار و بوزوکی و ویلون ترکیب میشن ه صدای ویلون زیاد به گوش نمیرسه ولی میتونست تایمش بیشتر باشه .. منم ملودی اورتور وسط و آخر اهنگ رو دوست داشتم و احساسی بود .. شاید مثل آهنگ نوازش با صدای ابی که شادمهر تنظیم کرد و بعد مرحوم اندرانیک با همون ساز و نت و ملودی تنظیم مجدد و بازسازیش کرد، اینم یه بار شادمهر تنظیم کرده و بعدش میلاد هاشمی اومده با همون نت ها و ملودی ها تنظیم مجدد و بازسازی کرده .. البته شاید .. ولی مطمئنم اگه شادمهر خودش تنظیم میکرد شاهکار میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر تا سر آهنگ فضای شادمهری موج میزنه
ارومه
اوج نداره
بی انصاف نباشید آهنگ قشنگیه
شعر قشنگی داره
ملودی نمره قبولی میگیره
تنظیم با توجه به سابقه میلاد هاشمی خیلی خوبه و پیشرفت خوبی داشته
صدای شادمهر که مدت ها بود منتظر این تن صدا بودم ازش
در کل من دوس داشتم و موسیقی سلیقه ای هست
امیدوارم کسایی که خوششون اومد لذت ببرن
کسایی هم که خوششون نیومد ایشالا آهنگ بعدی متناسب با سلیقه شون باشه
به یاد قدیما (sm50)
شاد و شادمهری باشید(sm127)
سوء تفاهم نشه یه وقت فکر نکنید که چون الان میگم این آهنگش خوب از آب دراومده پس دیگه رو موضع قبلیم که همیشه میگفتم شادمهر باید خودش بسازه نیستم ، چون هنوزم رو حرفم هستم که شادمهر باید خودش بسازه و تنظیم کنه و هیشکی هرچقدر خوب باشه جای خودشو نمیگیره و نمیتونه به خوبیه خودش برای خودش بسازه ..
منم رو ساخته های خودش متعصبم اما وقتی اهنگی خوب شده باید گفت چون براش زحمت کشیدن ..
حداقل ازآهنگهای آلبوم تصویر که بهتره .. اگه نپسندیدن احتمالا آهنگهای اسلو یا به قولی غمگین دوست ندارین .. نمیگم عالیه اما خوبه و میتونه طرفدارای قدیمی و سنتی شادمهر رو که اهنگهای آروم دوس دارن راضی کنه
حالا یه نقد بکنم : ( الان میگین بازم این شروع کرد(sm25) ) نمیخوام ایراد بگیرم و خیلی کوچولوئه چون خودم از آهنگ خوشم اومد البته خدا کنه بعدا دلمو نزنه .. خب نقد یادم رفت
درسته ملودی های حسین قربانپور از ملودی های وحید پویان و سینا پارسیان بهتره اما بیشتر رو ترجیع بند آهنگ مانور داده یعنی تو قسمت کروس آهنگ زوم کرده و همون ملودی هی تکرار میشه و اوج و فرود آهنگ بسیار کمه و آهنگ و یکنواخت کرده و تو پارت دوم بعد از اورتور وسط ، ملودی میتونست اوج بگیره که نگرفته .. تو تنظیمم اورتور آخر آهنگ میتونست فقط ویالون باشه و بار اورتور وسط و آخر آهنگ فقط رو دوش بوزوکی و گیتار نباشه ( ملودی و نتهای بوزوکی خوبه اما داره بار تنظیم رو به تنهایی به دوش میکشه )
اما اگه آهنگهای آروم و اسلو میپسندیدن زیاد سخت نگیرین و ازش لذت ببرین چون فکر نمیکنم حالا حالاها خودش بسازه
بعد از مدتها یه اهنگ شادمهری از شادمهر شنیدیم و باهات موافقم و منکه مشکل پسندم از اهنگش خوشم اومد و زیباستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یه سوال .. موزیک ویدیو هم داره ؟
یه کار فوق العاده معمولی! این کار حتی در حد کارهای تجاری و مارکتی روز ایران هم نیست به نظرم!
البته باز هم معتقدم شادمهر مسیر رو بهتر میشناسه و شاید همین کار بسیار هم موفق بشه... اما من به نسبت خوشم نیومد..
ملودی (sm25)
اگه بناست خودش نسازه من نظرم رو سینا پارسیانه فعلا..
فاینالی! بدم نیومد...(sm55)
از همه مهم تر تنظیم بود که پیشرفت توش دیده میشد (sm70)
این گند یکنواخت هم اومد و رفت
حالا ببینیم بالاخره دست به کار میشه خودش یا نه
ولی بازم حس کارای خودشو اصلا و ابدا نداره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه گفت همون یه کار معمولیه!
خودش فقط میتونه الان شاهکار بسازه
بقیه هرچقدر هم خوب بسازن معمولی هستش واسه شادمهر
فقط تنظیم دل منو برد. ترانه هم بد نبود ولی خالی از احساس بود و طبق حدسی که زده بودم بازی با کلمات بود. ملودی هم بدجور تو ذوقم خورد.
تو ذوقت میخوره ولی دو روز دیگه باز الکی امیدوار میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی گفت تو مایه های سبب!!!!! مگه میشه ؟
در این چند وقت اره اهنگ خوبی بود ولی همچنان به دور از احساس خود شادمهر
یه چیزی کم داره همچنان ، نمیچسبه، پازل تکمیل نیست
غیر از خودش هیچ کسی نمیتونه احساس خودش رو تو اهنگ ها منتقل کنه حتی اگه بهترین آهنگساز دنیا هم براش اهنگ بسازه
خدا رو شکر که این کار متناسب مارکت نبود شادمهر بعد مدتها دست از خوندن ترانه های تینیج پسند فاصله گرفت بیخیال مارکت شد و شد شادمهری که باید باشه و اسلویی خوند با ترانه ی عاشقانه ی مثبت تا حالا زیاد عاشقانه ی مثبت رو کار اسلو نخونده این کار تمام قد نمره ی قبولی میگیره و باید به هوش حسین قربانپور احسنت گفت که میدونه طرفدارای شادمهر چی میخاننقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا بی انصافیه بخایم این کار رو همسان با کارهایی که این چند سال دیگران براش ساختن بدونیم مطمئنا اگه رو کاور اسم آهنگ و تنظیم رو میزدن شادمهر الان همه داشتن میگفتن شاهکار امسال بود
هنوز که براش نساختن ناصر جان ولی حیفه یه کار مثل قلب من ویدیو داشته باشه این کار نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اُسکُلوووووووو!! (sm2)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر همیشه ماندگار (sm127)
ساقی این کیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه ش قشنگ بود جا داشت خیلی بهتر از این هم بشه اگه شادمهر خودش کار میکرد روش
اقای ایمنی باید یاد بگیره
خدایا خودت ظهور کن اینو بخور :/نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ساقی یکی دیگه هم تو این تاپیک باید مشخص شه (sm2)
بی روح ، بی احساسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا کجاش جای این همه تعریف داره؟
بالاخره اینجا هم همه به این اجماع نظر رسیدن که اهنگسازی شادمهر مهمتر از خوانندگیشه .. نمیگم نخونه ولی شادمهر بیشتر از اینکه خواننده باشه اهنگساز و نوازنده است و حتما و حتما باید خودش واسه خودش یا برای دیگران اهنگسازی کنه ..
چون سینا پارسیان فقط با ایمین همکاری میکنه بدترین گزینه است اونوقت شعرای شادمهر همشون عموپورنگی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمیکنم ویدیو داشته باشه .. احتمالا اهنگ بعدی رو که قراره خودش بسازه رو ویدیو کنن .. شادمهر دیگه میترسه ویدیویی بسازه که روش اسم یکی دیگه رو به عنوان آهنگساز بنویسن و میدونه همه اعتراض میکنن .. مطمئنم متوجه شده که همه دوس دارن خودش اهنگسازی کنه .. ولی دست به کار نمیشه ..نقل قول:
اگه اساتید ناراحت نمیشند باید بگم من خیلی خوشم اومد و نسبت ب کارای قبلی چند لول بالاتر بود.... منم منتظر آهنگو تنظیم خودش میمونم ک احتمال زیاد تا عید ب این آرزو میرسیم... چون شادمهر قرار نیست دیگه آلبوم بده داره تو آهنگ ب فاصله چندماهه میده بیرون... احتمالا تا قبل عید یکی یا دوتا دیگه ترک بده بیرون ک قطعا یکیش کار خودشه... اونایی ک خوششون اومده برند لذتشو ببرند اونایی هم ک خوششون نیومده انشالله تو ترکای بعدی راضی بشند
قربانپور سابقش بد نیست نمیدونم چرا ملودی این کار خیلی واسم کلیشه ای و تکراری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بعید میدونم دست به کار نشده باشه. احتمالاً الان تو ارشیو خودش کلی کار شاهکار داره که پخش نشده و همین چند سال اخیر ساخته شدن. یه نمونه اش که علنی شد اعتراف مونا بود ولی از کجا معلوم چندتا کار دیگه مثه اونم ارشیو کرده باشه. کلا یه نوازنده و آهنگساز در سطح شادمهر بعیده دست از کار کشیده باشه تو خلوت خودش.نقل قول:
من واقع بینم نمیشینم با تقدیر مقایسه کنم بلکه میشینم از آلبوم تجربه کن به بعد که خودش نساخته مقایسه میکنم و میبینم اگه بهترین کار از اون مقطع تا الان نباشه دست کم جزو سه تای برتر هست خیلیام هستن که در خلوت خودشون لذت میبرن و فقط میخان لذت رو از دیگران بگیرن و میان میگن فلانه بهمانه این کار نمره ی قبولی میگیره چون تو این کار شادمهر خودش شده و توجهی به مارکت نداره و گرنه باز یه دور شدی یا یه چرت دیگه مث اون با پارسیان میساخت میداد بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش حرفت کاملا درسته... کلا بعضیا فکر میکنند اگه مخالف بقیه باشند خیلی خاص بنظر میاند...هرکی خوشش نیومده لازم نیست بیاد از بقیه لذت آهنگو بگیره خوب نبوده گوشش نده مجبور نیستینقل قول:
نظرت قابل تامله .. نیازی به دست به کار شدن نداره . میتونست همین اعتراف مونا برزویی رو کامل و منتشر کنه که شاید اعتماد به نفسش رو از دست داده و فکر میکنه بقیه ساخته هاشون از ساخته های خودش بهترن و موفق تر میشن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب سبکش شرقی بود و چون تو این سبک به زبانهای ترکیه ای و یونانی و بلغاری اهنگ زیاد شنیدیم خب به نظرمون تکراریه .. الان همه اهنگها تکراری و کلیشه ای شدن و دیگه اهنگ خوب نمیشنوم ... کلا موسیقی دنیا رو به زوال رفته و همه آهنگها به خوبیه اهنگهای قدیمی نیستن و این حسی که داری طبیعیه ..نقل قول:
خب منم که جزو همون اساتیدم پس بزار ببینم ناراحت شدم یا نه ؟(sm120)..... نه مثل اینکه ناراحت نشدم(sm132) .. خداروشکر که خوشت اومده (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]