تا حالا چقد چسبونی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا حالا چقد چسبونی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)حساب نکردم دوسم ندارم حساب کنم دپرس میشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
مشخصات سیستمو مینویسی(sm59)
(sm120)سیستم شاخی نیس فقط خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا نشنیدم... استفاده کردی خودت؟نقل قول:
وزن 50 گرم؟ (sm77)
عیب نداره حالا بنویس دیگهنقل قول:
کار خوبی میکنی من 2هفته پیش 502هزار تومن خرج جلوبندی ماشین کردم هنوز حالم خوب نشده (sm2)نقل قول:
نه ولی میدونم عالیه رمش تو بازار تکه هارد ssd هم یه برند دیگه هس ocz فک کنم اونم تو هارد عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)سینجول روانیه به نظر من
cpu intel g3240 3.1 ghz 3 m cashنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mb : asus a81m-c
ram : 2 g geil 1600
vga : سافایر 1 گیگ
پاور گرین 330
رایتر لایتون