ميخواد بره از پرسپوليس
نمایش نسخه قابل چاپ
ميخواد بره از پرسپوليس
من هستم ولی دیوث نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شمالیا همینجورن دهنتو سرویس میکنن تا یکاری بکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پاراگراف براش توضیح دادم چی میخوام باز نوشته کدوم طرح
(sm2)
نقل قول:
کنارش رنگو هماهنگ کن یکم از پایین با بالا تا موی سرشم بگیر بزن کامینگ سون
الان شوما به من توضیح بده این یعنی چه؟؟؟؟
خب تو گفتی مثل همونی که قبلا زدی ، من میگم کدوم دیگه ج ندادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]"بشنویدش!" آلبوم “آدرنالیسم" با شعرهای علی عبدالرضایی عزیز و موسیقی و اجرای مجید کاظمی نازنین امروز در فضای نت منتشر می شود. بشنویدش
اصلا من غلت کردم گفت مثل فلان
با توجه به همون توضیحی که دادم بزن
نمنهنقل قول:
حالت خوش نیس
(sm178)برام ستاره بیار