میگفتی خودم دوباره کم حجمو اپ میکردم وقت نمیذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگفتی خودم دوباره کم حجمو اپ میکردم وقت نمیذاشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم من چهار برابر اینه تو 6 ثانیه بالا نمیاد(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه زیرشاخه توشیبا باشه که آره خیلی خوبه
(sm120)نمیدونم والا میخوای تصویر برداری کیفیت سینجولی کنم برات(sm59) دکمه پاورو میزنم سرمو میگیرم بالا جلوی مانیتور سیستم لود شده ! موقع ریست مثلا میخوام برم تو بایوس کافیه یه ثانیه دیر بزنی رد شده رفته تو ویندوز چن بار اینجوری شدم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر به قصد لذت نباشد مانعی ندارد (sm2)نقل قول:
(sm70)بروبچ مث قضیه سریال همگی شب ویندوز 10 با هم نصب کنیم (sm2)
نه داداش نگفتم شما دروغ میگی خدایی نکرده ماه رمضونه(sm120)نقل قول:
مشکل از من پس(sm54)
اكتبر سال گذشته در دوبرونيك، لينا هدي مشغول خوردن برشي از پيتزا در بين برداشتهاي صحنه "راهپيمايي شرم" براي اپيزود نهايي يكشنبه شب بود. فيلمبرداري اين صحنه سه روز طاقتفرسا زمان برد و با وجود اينكه هدي در طول صحنه حضوري تماما عريان نداشت (از يك بدلكار هم استفاده شده)،(sm54)
1ماه و 11روز (sm74)نقل قول:
نقل قول:
(sm2)(sm2)عجب(sm30)(sm30)نقل قول:
از مرجع تقلیدت مکارم بپرسی بهتره(sm30)