(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مامان بابام اين اس ام اسو دادم بابام هنو جواب نداده ولي مامانم سه خط فحش فرستاده (sm30)
ما خستگى از تنش به در آورديم
با كادويى كه روز پدر آورديم
ما مادر فرسوده خود را برديم
يك مادر خوب و تازه تر آورديم
(sm59)(sm2)
چه كردي؟؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه دخترس وبلاگشو ميخونم رتبش 2 شد (sm29)
سال ديگه تلافيشو در ميارم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسی که زده بود برا شعرشم جالب بود (sm2)
یه رشته مجاز شدمنقل قول:
یه رشته غیرمجاز
(sm59)
فحشايي ام كه مامان من برام داد هم خييييلي قشنگ بود(sm2)نقل قول:
برگه ثبت نام داداشمو پيدا نميكنم حييييف(sm51)نقل قول:
با توصیفی که تو کردی پیدا شدنشم اهمیت چندانی نداره جز فراهم کردن موجبات خنده و شادی(sm2)نقل قول:
منم کاملا شوکه شدم مجاز شدم (sm2)
(sm29)