اولین بیلد Redstone اومده ها اینسایدر ها میتونن بگیرن الان بیلد 11082
نمایش نسخه قابل چاپ
اولین بیلد Redstone اومده ها اینسایدر ها میتونن بگیرن الان بیلد 11082
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این نسخه رو دانلود کردم :
Microsoft.Windows.10.Pro-RTM-Build.1511.x64
میخواستم ببینم اینا نسخه ازمایشی هست یا اصلی ؟؟؟؟ نصب کنم یا باید صبر کرد برای اصلی؟؟
و اگه اصلی اومده همین نسخه ای هست که دانلود کردم یا باید نسخه دیگه ای دانلود کنم ؟؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله اصلیه
همین نسخه که من دانلود کردم رو نصب کنم ؟ پس چرا تو اسمش نوشته Build ??نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Microsoft.Windows.10.Pro-RTM-Build.1511.x64
همینطوریه درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط inmanam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من ویندوز 10 رو روی لپ تاپ لنوو g580 نصب کردم بعد وقتی هایبرنت میکنم اگه کابل شارژ تو برق باشه بعد از 10-20 ثانیه خودش روشن میشه اما اگه کابل شارژ تو برق نباشه و هایبرنت کنم همچین اتفاقی نمیفته.فقط روی هایبرنت اینطوریه.دلیلش چی میتونه باشه؟
البته اینم بگم که من از ورژن روز انتشار استفاده کرده بودم و این آپدیتهای بزرگ رو نصب نکردم.الانم بخاطر همین مشکل به 8.1 دانگرید کردم.میخوام مطمئن بشم مشکل از چیه تا ویندوز 10 رو بنصبم
دمتون گرم