اواتارت چه خوشگل شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اواتارت چه خوشگل شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
آیا محسن در کودکی بچه ای تو سری خور بوده است؟؟؟
چون دوست اکبر است شکایت کجا بریم؟ (sm50)نقل قول:
عقابی بود یا میخینقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقابی که نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخی ینی چجوری؟
ینی نوکش تیز بود و دراز؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه مثلث قائم الزاویه با زاویه 45 بود؟؟؟
یا زاویه 60 (sm120)
یه عکس بذار از قبلش و بعدش راحت کن
(sm50)روزنامه بخوان..یا بزن زیر آواز بی حوصلگی...
..
اما فقط ادامه بده (sm81)
یادیم کنیم ازسینجول با یاداوی خرید آهنگ از آیتونز با تگ وبلاگ ممر (sm2)
(sm77)(sm2)نقل قول:
این میشه میخی؟ نه اینجورم نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه اهنگ مضخرفی بود .از محسن بعید بود (sm77)
(sm98)
ولی انقدام که میگید بد نبود این کار
یاد البوم 13 و جاکت و یه شاخه بخ(sm81)یر
اکبر تو بگو کدامیک به سینا نزدیک تر است؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
خدایش این اهنگش ادم یاد اهنگ های کویتی پور میندازه
اینقد سبیل من بده (sm74)
(sm70)نقل قول:
تمام و کمال تایید میکنم نظرات جنابعالی رُ(sm10)
سینا جان منم میخوام عمل کنم
البته واسه من گوشتی کدوم دکتر سراغ داری؟؟؟
نمیخوام خیلی هم مشخص باشه عملی مثل خودت
پولش مهم نیست میخوام کارش تمیز باشه (sm10)
خنده نداشت اقا (sm50)نقل قول:
ادم عاقل اونی که مشورت میگیره و از تجارب دیگران استفاده میکنه (sm70)
اکبر می گفت (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مستقیم میکنیم عملا همون کیفیت تصویر HD که سایتا میذارن رو داره یا آپلود شدن توی یوتوب کیفیتشو کم کرده؟
اکبر کجا رفتی؟؟؟ دستشویی؟؟(sm120)
اینم تقدیم اکبر (sm10)
(sm2)
- (sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm127)
نقل قول:
- (sm10) مخـــلصیم
امیر چطوری
باید تلو تلو بخوریم ؟ یا نخوریم ؟
شمار شهدای غزه به ۵۴۳ نفر رسید.
- (sm50)
فیس بوک ویو تیوب بدون ***** برا من باز میشه برا شما چطور؟
یوتیوب یه ماهه وا میشه برام فیس نه
(sm50)برا من هیشکدوم
نرگس خوبه؟
سجاد مقایسه نکن دادانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وضع ما خرابه درست ولی از هفته قبل تا الان چند بار شهر شما بمب بارون شده ؟؟؟؟؟
خوبم خداروشکرنقل قول:
یه لحظه این ارسنالیه فک کردم حسین گیه میخواستم بش فش بدم (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اوپش تب ادونس نت ورک کانکشن ستینگز گزینه یوز پروکسی سیستم ستینگز رو انتخاب کن شاید درست شد :)نقل قول:
ممنون داداشی خوبه تازه چاردست و پا راه میره پدرمو در آورده
کی هستی :)