(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوتا ویو نیومده هنوز؟
خب باس نسخه فیزیکش باشه که از روش ریپ کنن ویو بزنن نیس که !نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی دی اف اشعار رو بزارین
محسن حرکت جالبی رو تراک ابراهیم زده
بعضی بیت ها رو دو قسمت کرده قسمت دومشو جور دیگه ای ساخته
جوری که بعدش انگار باید ادامه داشته باشه ولی جاش میگه هی!
آخراشم دیگه هی نمیگه
سبابه (sm50) چه تنظیم درخشانی
ادامه دهنده راه هم هستن دیگه 😃...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک های wav ناقصن !
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برید بخرید حمایت کنید از صوفی اعظم محسن چاووشی !
(sm51)مزرعه حیواناتنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای ماه مهر (sm88)
روحنواز دهنت سرویس خرابمون کردی سولوی آخر چی بود
دو دیقه آخر شاهکاره
(sm27)
اون پوستر حیووناییه که تو اشعار اومدن
این وسط بگم که آرمین سهرابیان دعوت شد تیم ملی (sm2)
کاش کیروش یه چیز خوبی ازش بسازه لا اقل (sm120)
یکی ریپ سی دی شو بذاره (sm10)نقل قول:
اون دو تراک m4a نیس؟ (sm132)
جنسی که زده محسن اینبار خیلی ساز بوده !
ترک ماه مهرو با ایتولز قبل دکلمشو کات کردم و گذاشتم رینگتن
عجب چیزه خفنی شد بسیار زیبا
مسلخ چرا نیست !
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HILMICEM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm196)
(sm2)
(sm2)
مسلخ جزوه آلبوم ابراهیم نبوده نیست و نخواهد بود
اینو بنویسید اول سایت(sm2)
ديجي پك هم شعرا رو نداره؟!
شايد وي اي پي چون كتابه ديگه كتابچه شعر نذاشتن
و الا ديجي پك جز قاب شيشه اي چي داره؟! ������
ایول خیلی خوب شد(sm127)نقل قول:
مشخصه دیگه (sm59) اسم همشون تو شعرای البوم اومدن . حمایت از حقوق حیوانات(sm51)نقل قول:
اخر ماه مهر چه سولویی زده عادل
ریتم اون اهنگ سلام علیکم سلام علیکم هم ترکیب کرده (sm118)
اوج تلفيق فرشاد حسامي همين بوده (sm120) يه جوري گفته بود تلفيقي كار كرديم من گفتم حالا پشم ريزون راه انداختننقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما پسر شدم که تو را آرزو کنم (sm81)
دقیقا منم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند بهترین ترکه به نظرم
4 تا آهنگ اجتماعی تو یه آلبوم (sm50)
محسن چاوشی : اعتقاد دارم هر فردی وظایف و تعهداتی درباره مسائل اجتماعی خود داشته و دارد. من با «ابراهیم» پا به میدان جنگ گذاشتهام.»(sm50)