دمو باید دیگه امروز یا فردا بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
دمو باید دیگه امروز یا فردا بیاد
Why?نقل قول:
نوشته اصلی توسط chavoshi esghame [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران خالصی ... (sm50)
ببین جقدر اسیرم من ... (sm172)
اوففففف اجرای هالزی
(sm27)
سلام بر چاووشیستا کسی آهنگی که ما تا حالا نشنیدهایم را داره
منظورم زمانیه که با رضا فوادیان کار می کرد
(sm196)
(sm120)
(sm70)(sm30) حالا بهتر میفهمم چرا وضع مملکت اینطوریه اسکول زیاده توش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیندمان آلبوم داد (sm118)
چقدم خوبه (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نیما مسیحا هم البومش معلوم نشد چی شد
کسی نسخه اتود متاسفم و ناز رو داره بهم بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Fcb1899 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که تو صحبت دو نفر دیگه خودتو آویزون می کنی نشون میده که چقدر تو نطفه خفه ات کردن ...
اگه از جایی که الان نشستی و چشم دوختی به صفحه ناراضی تشریف داری می تونی یخ بزاری و مالش بدی ...
دست خودت هم نیست ، وقتی تو آخور غذا می خوری بایدم بعدش نوشخوار کنی ...
کسی نداره تو سایت چاووشی نیوز داشت الان کار نمی کنه
خب ..
همونطور که گفتم تاریخ انتشار 26 ..
اینم کاور ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
توی ایرانگام پیش فروش گذاشتن و برداشتن خاک بر سرتون ..
خب خوبه مکان پخش دراومد .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحر تفکر (sm19)
ترک 2 که معلوم میکنه تو ..
به اسمش میخوره قند منی و باز امدم طرب انگیز باشه(sm120)
جان منی جان منی جان من
آن منی آن منی آن من
شاه منی لایق سودای من
قند منی لایق دندان من
نور منی باش در این چشم من
چشم من و چشمه حیوان من
گل چو تو را دید به سوسن بگفت
سرو من آمد به گلستان من
از دو پراکنده تو چونی بگو
زلف تو حال پریشان من
ای رسن زلف تو پابند من
چاه زنخدان تو زندان من
دست فشان مست کجا میروی
پیش من آ ای گل خندان من
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
گفتم به اسمش میخوره ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 4 اینه ینی .. (sm50)
همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ..
یکی یکی در بیارید شعرارو باریکلا ..
میخوای تو یه ربع همشو بزارم ؟؟(sm2)
عژب تایمی شد برا پخش ..
چرا تو گوگل اسمی از فصیح الزمان کاشانی نیست.. یا فصیح الزمان فسایی یا رضوانی یا شیرازی
ترک 2 مال منه باقیشو هرگویی میخوای بوخور .. (sm81)
ترگ 5(sm118)
طراح ..