نسل ما باگ خلقته ، نه دين داره نه بى دينه ، نه خوشبخته نه بدبخت ، نه راضى نه ناراضى ، نه سازشگر نه عصيانگر ، خنثى ترين نسل تاريخيم
نمایش نسخه قابل چاپ
نسل ما باگ خلقته ، نه دين داره نه بى دينه ، نه خوشبخته نه بدبخت ، نه راضى نه ناراضى ، نه سازشگر نه عصيانگر ، خنثى ترين نسل تاريخيم
این فک نکنم دیده شده باشه دوباره میذارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقیشو میخوای باس عضو شی(sm51)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
ک
نمونه ای از دیالوگهای سریالهای صدا و سیما در خانواده های مؤمن و شاد و نورانی :
پدر : پسرم کجا انشاالله ؟
پسر : با اجازه با بچه های مسجد میریم فوتبال آقا جون
پدر : پیر شی پسرم فقط فردا یادت باشه این ریسه ها رو باهم ببندیم جلوی در آخه بهمن ماه نزدیکه
پسر: چشم آقا جون
پدر: انشاالله ریسه های عروسیتو ببندیم
پسر : خدا از دهنتون بشنوه آقا جون ها ها ها ها ها ها ها ها
پدر : برو پدر صلواتی ها ها ها ها ها ها ها هاها ها ها ها ها هی هی هی هی
مادر (از توی آشپزخونه) : پدر و پسر خوب باهم گل میگن و گل میشنوید :| :| :|
:|
سه تا موش آبادانی داشتن برا هم لاف میزدن
اولی : من با فنر تله موش ورزش میکنم
دومی : مرگ موش مزه عرق منو میده
سومی گوشیش زنگ میخوره میگه الان میام
پرسیدن کی بود؟ میگه دوستام بودن گربه آوردن بکنیم....
بــــه بــعــضــیــام بــایــد گــفــتـــ: عــزیــزم بــــی شــعــوریــتـــ ذاتــیــه!!؟؟
یــــا خــودتــم در ایــــن راســتــا تــــلاش مــــی کــنــی…؟!!
ملاحظه شد... بیشتر لایک میخوای بی پرده بگو خب (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جان خودم بعدش پشت سر هم جک گذاشتم گفتم کسی ندیده نزدیک ده صفحه افتاد عقب(sm54) دیدم فقط تو و یه نفر دیگه دیدین(sm54)در ضمن لایک نه تشکر اون مال فیسه(sm54)اگه این جور فک میکنی نمیخواد دیگه تشکرو بزنی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ناز نازی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خوبه من هر کی هر پستی تو هر جا میذاره من تشکرو میزنم براش اینو میگی اون وقت به کسی که تعداد تشکراش صفره نمیگی(sm54)
همیشه همه چی بر عکسه(sm25)
در ضمن اینم انکار نمیکنم که دوست ندارم کسی تشکر کنه خوشحال نمیشم به همین دلیل برای همه تا جایی که بتونم تشکرو میزنم (sm54)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون داستانه استادرو که چند صفحه پیش گذاشتم یادت بیاد متوجه میشی چی میگم همون که میگفت بادکنک بترکونین(sm54)
همچین کسی اصلا فرهنگ و شعور نداره که بهش نمیگم...نقل قول:
(sm138)نقل قول:
(sm3)نقل قول:
(sm27)
(sm28)
ربطی به فرهنگو شعور نداره(sm54)نقل قول:
بیخیال ادامه نده دیگه بیا بحثو عوض کنیم(sm100)
نی عُبهتی که ک|یر داره هیچی نداره به هر چی بخوره تحقیرش میکنه مثلن:کی|رم به ماشینت ، کی|رم به پولت،کی|رم تو قیافت، کی|رم به کیونت، کی|رم به کُست و عِلا عاخر...
خدایا بخاطر خلقت ک|یرم ازت مچکرم(sm132)
ترس از دست دادنش را داشتم
زود دادم دستش(sm49)
یک نمونه ی داستان های س|کسی فارسی +18 که تو این سایتا میزاشتن...
ک|یرم تو دهنتون با این خالی بندیتون ، همینجوری مینوشتن کسه ننه ها !
.
.
.
.
.
.
یه روز رفته بودم خونه ی خالم در زدم دیدم کسی درو باز نمیکنه بعد یهو در به اذن پرودگار باز شد من رفتم تو، دیدم خالم تو حمومه، خالم یه زن سی و دو ساله ی سفید پوست و تپل با سینه های گرده که همه مردا و زنا و بچه های فامیل تو کفشن!
بعد دیدم خالم داره صدام میکنی میگه قادر بیا پشت منُ کیسه بکش بعد منم با خجالت رفتم تو براش کیسه کشیدم گفت نه قادر اینطوری تمیز نمیشه ب
اید منُ بکنی تا پشتم تمیز بشه
منم شروع کردم به کردنش تعریف از خود نباشه من "مجنونمُ سر به زیر دارم / سی سانت مفید ک|یر دارم" تازه من کلا یه چیز تو مایه های کویره لوتم آبم اصن نمیاد
بعد که کارم تموم شد خالم شبیه علامت تعجب شده بود که یه پسر بیست سال از خودش کوچیک تر اینطوری تونسته ارضاش کنه چند دقیقه بعد دختر خالم اومد ما رو اینطوری دید بعد دختر خالمم دیگه گرفتم کردم بعد یه کم گذشت پسر خالم اومد اونم گرفتم کردم بعد شوهر خالم اومد اونم گرفتم کردم یه پیره زنه بود همین طوری داشت از اونجا رد میشد اونم گرفتم کردم!
الان حدودا یک ساله که باهمشون رابطه دارم :| :| :|
این داستان واقعی بود :| :|(sm2)
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺳﺮﮐﻼﺱ ﺧﻮﺍﺑﻢ ﺑﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ،ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺎﻻ ﺳﺮﻡ ﮔﻔﺖ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻮﺩﯼ؟
ﻣﻨﻢ ﻫﻮﻝ ﺷﺪﻡ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻪ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ ...
ﮐﻼﺱ ﻭ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﻭ ﻫﻮﺍ
ﻣﻦ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ |:
میگن مادر متین دو حنجره سکینه سه پستونه
.
.
مسخره نمیکنم منم شنیدم (sm98)
مرغه پریود میشه ...
.
.
.
.
.
.
املت میزنه
تونستی املت بخور (sm132)
اشکهایم مزه ی شیر میدهندツ
بسکه حسرت ممه خوردم(sm3)
ﺑﺎﺑﺎ ﭘﺎﺷﯿﺪ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺩﯾﮕﻪ , ﺍﯾﻦ ﻻﺷﯽ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﭼﯿﻪ؟؟؟
.
.
.
.
.
{ ﺩﻫﮑﺪﻩ ﺁﺑﯽ ﭘﺎﺭﺱ 99% ﺗﺨﻔﯿﻒ}
دیدین بعضی از این دسشوییا بو قرمه سبزی میده؟؟؟!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
هیچی فقط میخواستم حالتونو از قرمه سبزی بهم بزنم (sm128)
خخخخخخخخ
گاهی شاپرکی را از تار عنکبوت میگیری تا خیلی آرام رهایش کنی....
.
.
.
شاپرک میان دستانت له میشود و بگا می رود....
نیت تو کجا و سرنوشت تخمیه شاپرک کجا……!!!
رسم زندگی اینگونه است...
بی دلیل میگاید.
ولي همه چي كه س|كس نيست
بيايد موضوع حرفو عوض كنيم
از واقعيتها بگيم
از بايدها نبايدها
از انسانيت
از حيوانها
از تفاوت انسانها و حيوانات
از شعور بگيم
از اشتراكاتشون
از غريزه
از س|كس
از ممه
از کیوون
جوووون
دسته خودم نیس بخدااااااا....(sm49)
تبلیغ ﺁﺑﻤﯿﻮﻩ ﺳﺎﻥ ﺍﺳﺘﺎﺭ :
ﺩﯾﻨﮓ ﺩﯾﻨﮓ
-ﺑﺒﯿﻦ ﮐﯿﻪ؟
-ﺧﺎﻧﻢ ﺩﻭ ﺗﺎ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻦ ﻋﻤﻮ ﺍﯾﻨﺎ ﺍﻭﻣﺪﻥ
ﺩﯾﻨﮓ ﺩﯾﻨﮓ
-ﺑﺒﯿﻦ ﮐﯿﻪ؟
-ﺧﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﮔﺎ ﺭﻓﺘﯿﻢ. 3 ﺗﺎ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻦ ﺩﺍﯾﯽ
ﺍﯾﻨﺎ ﻫﻢ ﺍﻭﻣﺪﻥ
ﺩﯾﻨﮓ ﺩﯾﻨﮓ
- ﺍﯼ ﮐﯿ|ﺮ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ. ﺧﺎﻧﻢ ﺩﻫﻨﻤﻮﻥ
ﮔﺎﯾﯿﺪﺳﺖ. ﺧﺎﻟﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﺍﻭﻣﺪﻥ. ﺍﻻﻥ 4 ﺗﺎ ﺷﺮﺑﺖ
ﺩﯾﮕﻪ ﺍﺯ ﮐﺠﺎ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ؟
ﺩﯾﻨﮓ ﺩﯾﻨﮓ
ﯾﺎ ﭘﯿﻐﻤﺒﺮ. ﺧﺎﻧﻢ ﺍﻭﻥ ﺷﯿﺸﻪ ﺷﺮﺑﺘﻮ ﺑﺪﻩ ﺑﮑﻨﻢ ﺗﻮ
ﮐیﻮﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺑﺎﺷﻢ ﺩﯾﮕﻪ ﻫﻮﺱ ﺳﺎﻥ ﺍﺳﺘﺎﺭ
ﻧﮑﻨﻢ(sm81)
میگن ﺗﻮ ﺟﻬﻨﻢ 40 ﺗﺎ دختر ﻣﻴﭽﻴﻨﻦ ﺟﻠﻮﺕ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﺯﺕ ﻣﻴﺨﺎﻥ ﺑﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺩﻭﻧﺸﻮﻥ ﻭﻓﺎﺩﺍﺭﻱ ﻳﺎﺩ ﺑﺪﻱ !(sm25)
ﻣﻦ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮﺑﻪ ﮐﻨﻢ
دوستای عزیزم من دیشب یه مطلب گذاشته بودم فکر کردم تو تاپیک قرار گرفته منتها صفحات که زیاد شد الان هر چی میگردم نیستش دوباره میگم :من با گوشیم پست میذارم سرعت نتم هم خیلی تخیله خععیلی تخیلی... اولا که دکمه تشکرو پیدا نمیکردم بعد پیدا کردم چند باری هم تشکر کردم منتها نمیدونم چرا تشکر میزنم گوشیم گر گیجه میگیره برا منم تشکر نزدین نزدین چکاریه؟؟؟
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال نوید یه چرتی گفت چرت گفتن یکی از خصوصیات بارز اوست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gharibeashena [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
آمریکا داعش رو ساخت الآن خودشم نمیتونه جلوشو بگیره... . . . . ولاسکو والیبال ایرانو ساخت حالا دیگه خودشم نمیتونه جلوش رو بگیره...
فسیله عاقا فسیله،اگه فسیل بود دیگه چه صیغه ایه(sm142)(sm89) (sm31)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرین به خودت ، پاکش کردمنقل قول:
(sm2)شوخی کردم باو چرا جدی میگیری حالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی آدم از خاک خلق شده
.
.
.
.
.
.
حق بدین!
.
.
.
.
.
نمیشه انتظار داشت که کرم نداشته باشه(sm51)