آری خدمت تموم شده کارتش هم اومده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آری خدمت تموم شده کارتش هم اومده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو تو برزیل بگی دقیقا واکنششون اینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm108) ---آی گفتی ---نقل قول:
(sm29)بعد بازی ایتالیا --- گفتم شگفتی پیش بینی کنم --- سوئیس را زدم بازنده --- (sm26)
بفرستیمش اسکار(sm10)نقل قول:
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
--- شیرینی؟ --- سور؟ --- شام ؟ --- (sm111)
شما امر بفرما(sm111)نقل قول:
شیرینی و سور و شام یه سری از کفم رفته(sm25)
3-4 نفر بیشتر نیستیم --- (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blueheart [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین که نمی یاد --- (sm123)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm59)
به قول یارو دونگی هم به من فشار میاد(sm25)نقل قول: