سمت راست کیبورد کنار اف 12 باید باشه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سمت راست کیبورد کنار اف 12 باید باشه (sm50)
نشد واسم تصویریشو داری؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بعدش چکار کنم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلید ویندوز با پرینتو هم زمان بفشاری مستقیم عکس میگیره
ای بابا نشد که دارم میزنم پس چرا نمیگیره ؟؟؟؟
یه لحضه صفحه سیاه میشه یعنی گرفته
میره تو پوشه Pictures
Screenshots
نه نگرفته کدوم دکمه ویندوز بزنم ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارو میکنم همزمان عمل نمیکنه نوار منو میاد (sm81)
(sm25)
ای آخرین ، تنهاترین ستاره ی عاشق ... (sm50)(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RecepIvedik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی دنبالِ نه داشته هاشه . . . (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)(sm127) (sm118)
گروه اوهام . . . (sm50)
شهرام شعر باف . . . (sm19)
روز خریدن سی دی یِ آلبوم " این خرقه بینداز " چه ذوقی داشتم . . . (sm172)
صابر جان امروز منم رفتم چندتا آلبوم خریدم دنبال آلبوم بیابان جنون اشرف زاده بودم لامصب نبود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما درعوضش یه آلبوم خوب از فرامرز پایور پیدا کردم
پس باید کلید ویندوزم میزدی نمیدانستم اینه خوب بودنقل قول:
(sm128)
(sm2)
فراموش کردم ،
قراره بمیرم ... (sm50)(sm27)
منظور؟(sm9)
عاشق پایورم
کار درسته واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)Moein(sm127)
(sm127)Ibrahim Tatlises(sm127)
Benim Aşkım
میلادجان منتظریم up کنی راستش کدوم آلبومشه؟
چشم ریپش میزنم میدم به امیر عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم پرده عشاق هستش بدجور دنبال سی دیش بودم
قربانت(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر می کردم حجّت اشرف زاده فقط آلبوم شرح پریشانی رو از قدیم داشته باشه . . .
دمت گرم . . . (sm10)
چه قدر آلبومِ از قلبِ منِ لیلا فروهر رو دوست می دارم . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبره (sm50)
به دنبال توام منزل به منزل (sm50)
نه بیابان جنون هم داره تو شهر ما سی دیش نبود (sm81)نقل قول:
من اگه رفتم فروش گاه سی دی سوال می کنم شاید گیرم اومد . . .
خیلی خوبی شما صابر عزیز(sm127)نقل قول:
پرچمت تا ابد بالا (sm176)