همی قهوه قجری رو بده بش
نمایش نسخه قابل چاپ
همی قهوه قجری رو بده بش
اسی مروارید اسمش چیه این دختر شاسکوله با ادی عطار صنمی دارن ؟ تو ویدیو فقط مونده بود بکنه توش
اقا کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
وقتی باندای سیستمو روشن میکنم مانیتور خاموش میشه بعد دوباره روشن میشه در حد 2 ثانیه!!!
کسی میدونه مشکل از کجاس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال منم یه بار شد همینجوری ویندوز رو عوض کردم درست شد ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن زنشه ... اینا تو خارج بزرگ شدن سوسول بازی اونوریا رو دارن اول بچه دار میشن بعد ازدواج میکنن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای باز تاپیک شادمهر دعوا شده (sm2)به خدا دلم تنگ شده بود (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون پر رو کردن شادیو ..
(sm2) من بودم موزن اینژوری رفتار میکرد شماره حساب میدادم بش ..
یا شایدم فوکیو میفرستادم از طرف من شماره حساب بده گیرایش میره بالاتر .. :l
شادمهر غرور داره ( البته آهنگ غرور نه ها (sm2) )نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پارسال یادمه اینجا گفتم شادمهر تموم شده !!! این تموم شدن یعنی چیز جدیدی برای ارائه نداره یعنی موسیقی ما چیزی جدیدی نداره و شادمهر هم جزء همین موسیقیه ...