ینی آهتون منو گرفت ، این کریو نویدم که هی قطع میشه (sm70)
فقط روز اول خوب بود (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی آهتون منو گرفت ، این کریو نویدم که هی قطع میشه (sm70)
فقط روز اول خوب بود (sm70)
کریو کلا مشکل داره، کلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm96)(sm96)(sm96)نقل قول:
والا آخر زمونه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نمیدونم والا(sm70)
من که اصلا عمه ندارم(sm172)
جووووووووون(sm90)(sm58) این .... هم داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه دیگه ..نقل قول:
معرفی نکردی (sm30)
دانیالم اومدی (sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مطلبی برام فرستاده بودن نوشته بود ایرانی نیستی اگه کپی نکنی
منم کپی نکردم
در نتیجه من الان یه خارجی محسوب میشم
اوه مای گاد...
من ایران را دوست داشت...
من کِیلی فارسی بلد نیست