چقدر خوشگلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش این کاور بود
نمایش نسخه قابل چاپ
چقدر خوشگلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش این کاور بود
من میگم اگه میخوندم(sm50)
واسه خاطر دلت بود
تو میگی طلوع من باش
خیلی زوده واسه بدرود
شبیه این شعرشه :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اگه هنوز می خونم .................... واسه خاطر دل توست
شعر من صدای غم نیست .................. هم صدای حسرت توست
عزیزم اگه خزونم ............................. واست از بهار می خونم
تو رو تنها نمی زارم .................. گرچه تنها جا می مونم
کاش میدونستم الان / همکلاسیام کجان (sm172)
قلبمون اون روزا این همه ترک نداشت ....... دلمون شور میزد دستامون نمک نداشت
(sm120)مونا تندیس گرفته
رفقای مدرسه م هنوزم یادم میان .......(sm172)
خب برو کلاسای اموزشی یا دانشگاه(اگه سنت میخوره) که با همکلاسیای جدید سرگرم بشی(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه (sm27)
به پرنده ی مهاجر(sm88)
الکی بگو که خوبه
نگو طفلی شوق پرواز
یه حکایت دروغه
موسیقی ما (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر ثانیه باید لوگین کرد(sm25)(sm172)(sm81)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک جشن (sm2)
در بخش قطعه خارج از آلبوم، قطعه «تاوان» از احسان خواجه امیری از نگاه کارشناسان و اهالی موسیقی توانست این تندیس را از آن خود کند.در این بخش «جاده یک طرفه» فرزاد فرزین منتخب مردمی شد.
جاده یک طرفه مگه مال پاشایی نیس ؟
(sm70) مرتضی پاشایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) من افق های روشنی رو میبینمنقل قول:
نزدیک 2 ساله افتخار شنیدن اهنگی از ففری رو ندارم(sm120) پاشایی هم دوتا اهنگ بیشتر ازش نشنیدم ... یکی هست و تیتراژ ماه عسل بود اونم اجباری چون تو تاکسی بودم(sm120)نقل قول:
سلام من تازه عضو شدم. اما باید ببخشید جوون نیستم بتونم بهتون حال بدم.محسن منو یاد 30 سال گذشته میندازه. اون موقع من با داداشش مهرداد میرفتیم مدرسه البته اون یکی دوسال از من جلوتر بود اما پسر خوشگلی بود.ما بچه های دهه 50 خیلی سختی کشیدیم . مابچه ها ی خرمشهر
(sm3)تاوان
یعنی این کارشناسا یه مشت گاون
الی دفاع ریده هم منچستر هم رئال(sm2) فک کنم با 9 گل خورده ضعیف ترین خط دفاعی لالیگا رو داریم(sm2)نقل قول:
باید اهنگ باغ مولوی امید حاجیلی رو انتخاب میکردن(sm120)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mm.m111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 165 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (36 کاربران و 129 مهمان ها)(sm77)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
کارشناسی که تاوان و بهتر از دوست داشتم یا همسایه میدونه (sm3)
اشترم این مستند انقلاب منوتو رو یوتیوب میزنن ؟ اگر نیس وقتی تموم شد یه وقت بذار بزن یوتیوب با حجمش کمش بذار بدانلودیم
لاشی مثه دخترا می مونه پا نمیده خو تحویل بگیر(sm3)
ميانمار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 2 0 0 2 10 ويتنام [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1 2 6 9 11 ايران [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 1 2 0 3
(sm70)کی من ؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اولنقل قول:
قسمت دوم
با حجمش کمش بذار بدانلودیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از همه
(sm3)نقل قول:
تایپشو خودم بزنم؟ انگار زانکو تایپ کرده (sm3)
لوگین میکنم تا میخوام پست بدم دوباره باید لوگین کنم(sm3)
لینک یوتیوبشو برسون (sm10)نقل قول:
عاقا من موندم.الان تواین صفحه آخر عضوم،میرم صفحه قبلی میگه باید عضو شی،چی به چیه روزی صدبار باید وارد شم