زمستون ساخته شد کسی نشنیده بود که بخواد کپی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زمستون ساخته شد کسی نشنیده بود که بخواد کپی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونوقت نکنه شادمهر از حمید عسکری کپی کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسکری هم آهنگش دیرتر از شادمهر ساخته شده ...در ضمن اونقدر شادمهر بدبخت نشده بخواد از این کپی کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا میدونی کسی نشنیده بود....دوستمون ابی حامد شنیده بوده پس حتما کسای دیگه هم شنیدندنقل قول:
حمید عسکری شنیده و کپی کرده یعنی؟ خخخخ مجمع داره تبدیل به مجمع جوکستان میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا نخونده میای یه چیزی میگی کی گفته شادمهر کپی کرده اقای نیما خودت بیا جواب اینو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی چهار مصراع اول این ترانه با ملودی چهار مصراع اول آهنگ شهر باران محمد علیزاده مقایسه کنید مو نمیزنه قربانپور کاملا کپی کرده
منم مثل تو مات این قصه ام
تو هم مثل من امشب دعوتی♪♪
درست تو همین ساعت و ثانیه♪♪
سزاوار زیباترین رحمتی
اصن بحث کپی نیست!
بحث اینه که دوتا کار شبیه هم ساخته میشه و این نشون میده آهنگ شادمهر چیز خیلی شاخی نیست که مثلش وجود نداشته باشه. مثل خیلی کارای دیگه که تو مارکت ساخته میشه...
موضوع اینه اون موقع که شادمهر خودش میساخت همه منتظر بودن ببینن چی میده بیرون، این دفعه چه نوآوری و خلاقیتی داره که دنباله رو اون باشن! اما حالا کارایی که بیرون میده خیلی راحت شبیهش تو مارکت یافت میشه. هر چند تا حدودی قشنگ هم باشه اما...
داداش الان چندساله همینجوری شده... بقول ی دوستامون ک گفت موسیقی داره رو ب زوال میره..تو این چندوقته کی تونسته چیزی بخونه ک شبیهش تو مارکت نباشه؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ حمید عسکری بیشتر شبیه اهنگ عالیجناب عشقه
آهای عالیجناب عشق= تو خونم زیر بارونم
شادمهر آلبوم بیکلام نمیده ؟
مثل افکاری
این اهنگ افکاری گوش داده بودین؟
05- The Smell Of Rain
آهنگ میترسم زیر صدا گیتار الکتریک داره.
کی زده ادهمی ؟
به نظر نمیاد.
والا چی بگم. اینجوری شده متاسفانه.نقل قول:
ما هنوز امیدوارم حداقل شادمهر یه حرکتی بزنه نه اینکه همرنگ جماعت شه :/
عالیه آلبوم بیکلامش...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اجازه ی اساتید اگه ناراحت نمیشن بدون در نظر گرفتن عوامل باید بگم اهنگش قشنگ بود،اما ضعف داشت یکی شعر کوتاهش که با اینکه خوب بود اما کوتاه بود،یکی ملودیش که کلا دو قسمت بیشتر نداشت و دوبار تکرار شد همون ملودی،ولی در کل وقتی شنیدمش اولین بار بازم حس ملودیای خود شادمهرو بهم داد اون ملودیای غمگینش مخصوصا قسمتی که پایین میخونه خیلی غم داره با اون تحریرای نابی که میزنه که هر اهنگی رو قشنگ میکنه،مخصوصا اون تیکش که میگه"تو این دنیای محدود با نگااات،منو تا بینهایت میبری" و تیکه ی "صدام که میزنی حس میکنم،که اسمم با تو زیباتر شده،تمام شک من به معجزه،با تو محکمتر از باور شده" فقط به تحریرایی که تو کلمات"نگات،،،حس میکنم،،،،به معجزه"دقت کنین چه حسی میده به شنونده مثه حسیه که تو اهنگ یکاری کن میگه"یکاری کن از این بیشتر نیفتم تو غم اخر،نزار شمع حضور من یه شعله شه تو خاکستر"مثه اون مو به تن ادم سیخ میشه و قشنگ غم تو صداش ادمو میگیره...شاید بار اول دوسش نداشته باشین،ولی پیشنهاد من اینه پشت سرهم گوش ندید وقتی اهنگ میاد،دوبار همون اول گوش بدید،بعد بزارینش کنار،یکروز،اگه تو اون یک روز خیلی هوس کردید که بشنوید اون اهنگو واسه بار بعدی فرداش اهنگو گوش کنید مطمینن موزیک کار خودشو کرده و اگه این هوس در شما ایجاد نشد یعنی نه،اهنگش اهنگ خوبی نیست و بزاریدش کنار،،پیشنهاد دیگه هم اینه این اهنگو تو تنهایی با یه صدای خوب و تاریکی در حد امکان یه سیگار گوش بدید خیلی میچسبه (sm50)...البته همه ی اینا حسیه ولی خب واسه من جالب بود حس اینا با این اهنگ.
در کل اهنگ ،رفته رفته بیشتر ادمو جذب میکنه،نمیگم فوق العادس،ولی شادمهریه،همینقد.مخصوصا تیکه هایی که پایین میخونه چون من اوج اهنگو به اندازه ی قسمتای پایینش دوس ندارم.
یکی مث همه موزیک هایی که این روزا میشنویم . ترانه کوتاه و هیچ چیز جدیدی نداشت میلاد هاشمی فقط استاندارد تنظیم رو نگه داشته ملودی تکراری و شادمهر هم انگار خواسته فقط از سر رد کنه . کاش یه مدت کار جدید منتشر نکنه بعد یهو یه آس روو کنه ورق برگردونه .
اکثرا نظرشون.همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه ،
مثل بعد البوم پاپکورن که یهو سبب و رسیدی اومد
مثل یک سال و 8ماه خماری برای رسیدن تقدیر
مثل عادت
مثل انتخاب
ما اینجوری و با این آس رو کردن ها عادت کردیم ، نه که هر چند ماه اهنگ هایی به مراتب کیفیت پایین
الکتریکش رو فک کنم رفیق میلاد هاشمی زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه روضه حضرت زینب بود (sm2)
قبلا یگانه از این کا را می خوند
آره تو راست میگی . برو ترانه شاد گوش کن ما دوست داریم روضه گوش کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یگانه هنوز تو کمر باباش بود شادمهر این سبکو بوجود آورد حالا تو میگی قبلا یگانه اینجوری میخوند... ی چیزی بگو بهت نخندندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشکال کار اینجاست شادمهر پر کار شده اگه مثل چند سال قبل سک سال و نیم صبر میکرد بعد یه کار مثل فقط با تو عشقم میداد همه هورا میکشین اما الان هر کاری میده میشه اخ تف تنها توصیه ی من اینه اگه منتظر آهنگسازی خودش هستین صبور تر باشین چون این کار نکردن شادمهر این چند سال بی دلیل نیست چون شادمهر احتیاج به یه دوره استراحت داشت این چند سال اگه میخاست خودش بسازه تند تند چند تا کار مثل نقطه ضعف و تصویر میومد و الان داشتین کارای خودشم مسخره میکردین متاسفانه خیلیا چون از پشت پرده ی مسائل خبر ندارن همینجوری یه چیزی میگن تا بود میگفتن خودش دوست داره بسازه اما دیگران و گلیم باف نمیذارن الان که گلیم بافم گذاشته کنار دیگه چرا نمیسازه آیا به نظرتون از نظر خودش یه دلیلی نداره کار نساختنش ؟؟؟ من منتظر آهنگسازی و تنظیم شادمهرم ولی روزی که با قدرت برگرده و برمیگرده نه شادمهر نقطع ضعف و تصویر الانم به کارایی که ارزش گوش کردن داره و در حد شادمهر علاقه دارم و کارایی مث دور شدی هم دوست ندارم و گوش نمیکنمنقل قول:
داداش فکر کنم قبل عید ی آهنگ با تنظیم خودش بده بیروننقل قول:
این پرکار شدن شادمهر هم فقط دلیلش اینه ک دیگه قرار نیست آلبوم بده
این آرزوی قلبی منه که شادمهر مثل گذشته تمام امور خودشو در دست بگیره ولی بازم میگم برای اینکه شادمهر برسه به اون جایی که تا قبل طرفدار بود حاضرم بازم صبر کنم تا اینکه بخاد کاری در حد تصویر یا نقطه ضعف بسازهنقل قول:
کلا پر کار تر شده دیکه دو آلبوم پشت سر هم الانم که در عرض هشت ماه چهار تا سینگل به نظرم یه کم تشنه نگه داره ملت رو بهترهنقل قول:
ولی به نظرم اینقدر بحث و جدل نداره
نظر هر کسی محترمه برای شخص خودش
کسی حق اینو نداره نظرشو القا کنه به دیگران
چه منی که خوشم اومده از این کار چه کسی که بدش اومده از این کار
موسیقی سلیقه س
کلا هنر سلیقه ایه
من هفته گذشته با دوستم رفتیم فیلم سرخ پوست رو دیدیم
من خیلی خوشم اومد به جز پایانش
دوستم خیلی بدش اومد
هر کدوم به دلایلی که برای خودمون داریم
در مورد این آهنگ هم همه ما به دلایلی که برای خودمون (منطقی یا احساسی) محترم هست نظر میدیم
پس حرص نخورین چون همه سلایق رو هیچوقت صد درصد نمیشه راضی کرد
به امید کار های بهتر و بهتر
یه دوستی تو همین فروم بعد اومدن آلبوم طرفدار اومد گفت این آلبوم ضعیف ترین آلبوم شادمهره
یک سال بعد دوباره که بحثش پیش اومد گفت یکی از بهترین آلبوماشه
کارای شادمهر مثل قرمه سبزی میمونه
بعد چند وقت جا میوفته
دفاع نمیکنم از کارایی که پخش میکنه و در حد اسم و شخصیت و سابقه ش نیست
ولی بعد ها دلیل این اتفاقا مشخص میشه
که چرا نابغه نسل موسیقی پاپ ما داره به خودش و موسیقی جفا میکنه
امیدوارم روز به روز شاهد پیشرفت تو زندگی شخصی و موسیقی ش باشیم
چقدر حرف زدم (sm70)
(sm2)بابا دیگه خیلی رو شادمهر به عنوان Role-Model دارین مانور میدین
(sm2)مشکل اصلی اینکه شماها نشستین یکی دیگه اهنگ بسازه دنیای موسیقی رو بترکونه بعد شماها پزشو بدین
(sm2)خیلی اگه مردین پاشین خودتون یه اسم و رسمی پیدا کنین
Role model فقط علی پهلوان(sm59)
(sm59) صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)قطعا پهلوان اگه اهنگ میساخت برای شادمهر از خیلی از این تازه واردا که شادمهر باهاشون کار کرده بهتر در میومد کار
نه مثلا سینا پارسین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره این آهنگا رو میده انتظارات بیاد پایین بعد یهو آس رو کنه ایشالا همه رو بشوره ببره :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا(sm128)نقل قول:
من خودم علی پهلوان رو دوس دارم انصافاً، خارج از شوخی
حرفت کاملا بحق و درسته پارساجان(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از همین حرفات مطمئن بودم و میگفتی 5 سال دیگه خودش کار میکنه دکمه خروج اینجا رو میزدم میرفتم تا 5 سال دیگهنقل قول:
منتها فکر میکنم این حرفایی که گفتی توهمیه که هممون داریم
چیزی که ما همه گاهی یادمون میره بحث تفاوت سلیقه ست!
مثلا من شخصا کلی حال کردم با آهنگ "دور شدی" ولی یه سری نه.
یا سره همین موزیک خنثی و ساده جدید....!
----
کارهای نقطه ضعف و تصویر شاهکارن به نظرم. مدرن و جریان ساز. اینم یه تفاوت سلیقه دیگه با دوستانی که مخالف این کارها هستن (sm120)
رو هم رفته شادمهر فوق العادست (sm10)(sm127)
بنظر من بهتره خودمونو فریب ندیم که مثلا داره استراحت میده به خودش یا داره کار ضعیف میده که بعدش آس رو کنه یا دلایل دیگه. واقعیت اینه که به هر دلیلی که خودش میدونه کار رو سپرده به بقیه و از وقتی هم که این اینستای لعنتی اومده و شادمهرم داره این همه مورد لطف مردم قرار میگیره دیگه فکر میکنه با این اهنگها هم همه راضی هستن پس زیاد سخت نمیگیره به خودش.