با گریه و صابون و خون و تو . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
با گریه و صابون و خون و تو . . . (sm50)
من نمازم تورو هر روز دیدنه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو دلِ دریات ؟
... (sm50)
مخور صائب فریب فضل از عمامه زاهد..
که در گنبد ز بی مغزی صدا بسیار می پیچد...
"صائب تبریزی"
(sm50)
اهدای دکترای موسیقی به بیژن مرتضوی از طرف دانشگاه سات همپتون انگلستان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
به به بیژن مرتضوی دکترا گرفت (sm189)
غم یعنی نبودن دلیلی واسه زندگی اگ دلیلی واس زندگی داشته باشی هیچوقت ناراحت نیستی،هیچوقت بغض نمیکنی،هیچوقت چشات قرمز نمیشه،هیچوقت بالشت خیس نمیشه،فقط باید واسه زندگی کردن امید داشته باشی،درست همون چیزی ک من ندارم...
(sm50)
- (sm2)
دندانت نیفته انقد میخندی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دندون که ندارم بخواد بیوفته (sm74)
بعدش تو میای اصلا خندم میگیره(sm70)
(sm173)(sm173) شب جمعه س
(sm59)
(sm139)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رجب حالت خوشه ها....
(sm2)
فکرم خرابه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی شده؟
شب جمعه س
ملت : (sm90)
من : (sm28)
(sm39)
رجب راس میگه دیگه محمدحسین حداقل یه دوس دخترم ندارم که دو کلوم باهاش دردودل کنیم... (sm134)
بی عرضگی از منه
همه میگن
دوتا پیداکن یکی برا من یکی برای خودت!
هستی ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول باید پول داشته باشی بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm25)
چی هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با محمدحسین شوخی میکردم هادی جان هنوز فرصتش نشده بهش فک کنم
اصلا بهش فکر نکن اصلا دختر خوب پیدا نمیشه
دندون طلا رو میخوام دوست خوب من (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از بی همسری دلخونوم امشو-----ز دست راست خود ممنونوم امشو
نشستم خونه تنها میکنم حال-----خودوم لیلی خودوم مجنونوم مشو
(sm25)
پس معلومه خیلی گشتی محمدحسین بلا.....(sm178)
دندون طلا(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بابا تجربه کردم (sm25)نقل قول:
کارخانه ایران خودرو تو شهرستان صحنه کرمانشاه هم چند ماهه افتتاح شده
همون جایی که زندگی م تمام شد . (sm50)
از ترس اینکه ببینم نمیرم اونجا
(sm88)
اره سریال دندون طلا (sm132)نقل قول:
عشق هادی کرمونشاه بوده!(sm74)
اگر وقت داشته باشم و پیدا کنم میدم بهتنقل قول:
(sm50)