دیس اجیلی از برترین های دیس رپ پارس(sm2)
این دیسا کلی داستان و قصه پشتشه.. کلی دیس و دیس بک و کلی کامنت فحش و اینا پشتش هست. باید اونارو بدونی تا قشنگ بیاد دستت(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیس اجیلی از برترین های دیس رپ پارس(sm2)
این دیسا کلی داستان و قصه پشتشه.. کلی دیس و دیس بک و کلی کامنت فحش و اینا پشتش هست. باید اونارو بدونی تا قشنگ بیاد دستت(sm2)
نه من داستان برام مهم نيست كلمات و فحشا بايد خنده دار باشه كه اين نبود خداييشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه تكست درست حسابي داشته باشم يهو ديدي يه بيت درست كردم روش خوندم خودم(sm2)
(sm2)
(sm2) اولا کاپی نکن دوما تو غلت کرذی که گفتی گفته کل خاطراتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلا ادم بايد هميشه در حال پيشرفت باشه.قبلا كاراي گرافيكي بعدشم كاراي موزيكي الانم وقته رفتن به مرحله بعده
خوندن
(sm2)
اشترم بيا فيت بديم.بك ووكال با تو(sm2)
(sm2)
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه بك ووكال روت حساب كردم(sm2)
حالا امشب بايد بشينم يه ذره فشار بيارم ببينم چه ترشحي از مغزم بيرون مياد براي تكست ولي چيزي كه روش مطمئنم اينه كه در تكست به وفور كلمه كـوني استفاده ميشه
تو هم تو بك ووكال هي ميگي كـوني كـوني كـوني.....(sm2)