آره
نمایش نسخه قابل چاپ
آره
حالا معلوم میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها ای دوتا خداییش قشنگه...پایتخت مخصوصن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ چیز واسم سرگرم کننده تر از اینستاگرام هنرمندان کشور نیست(sm120) درس داره حرفاشون برام...
جان؟ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه درسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه مان باطل گشت یا امیر (sm2)
الگو برداری سبک زندگی...نمونه بارزش امروز..شگفت آور بود...شعری ک صابر ابر در اینستاگرام خود منتشر کرد..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی می کنم....جدن ببین چه چیزایی منتشر می کنن یا ببین تو چ فازی هستن...برای من تهوع آوره ....(sm169)
سن الله کمک الیون
کاش می شد دل ب زمان نسپرد(sm27)
یه لحظه فکر کردم جدی گفتی!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله دنیای متفاوت جالبی دارن....