الان داره خودزنی میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان داره خودزنی میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب که شد خودزنی به خودکشی نکشه صلوات(sm2)
داره دنبال دکمه غلط کردم میگرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ببندین کونی ها (sm222)
سلام خوبی آقا بابک ؟! مخلصم خواهش میکنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابت آلبومایی که ریپ زدی بسیار تشکر میکنم دست گلت درد نکنه (sm50)
نوکرتم بابک (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم اینترنت تازگیا از کدوم شرکت گرفتی فک کنم عوض کردی یا یه سرویس دیگه گرفتی که تونستی آپلود کنی درسته ؟! (sm128)
در ضمن به نظرم اون اسم امیرو باید اول بذاری ... (sm59) شبت شکلاتی ! (sm174)
امیدوارم هر چه زودتر مشکل اون دوستتم حل بشه با پشتوانه قوی و دلی پراز عشق و امید (sm127)
- (sm50)
تقصیر محسن ک.یر جوعه عزیز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)