ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻐﺮﺍﻓﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ .
ﭼﺮﺍ ﺍﺑﺮﻫﺎ ﺍﻭﻝ ﺻﺪﺍ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﻌﺪ ﻣﯿﺒﺎﺭﻥ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺖ: ﺗﻮ ﻣﯿﺮﯼ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺍﻭﻝ ﻣﯿــ*ﺮﯾﻨﯽ ﺑﻌﺪ ﻣﯿﮕــ*ﻮﺯﯼ؟؟؟
ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺟﻐﺮﺍﻓﯽ ﺷﺪﻡ(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻌﻠﻢ ﺟﻐﺮﺍﻓﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ .
ﭼﺮﺍ ﺍﺑﺮﻫﺎ ﺍﻭﻝ ﺻﺪﺍ ﻣﯿﺪﻥ ﺑﻌﺪ ﻣﯿﺒﺎﺭﻥ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺖ: ﺗﻮ ﻣﯿﺮﯼ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺍﻭﻝ ﻣﯿــ*ﺮﯾﻨﯽ ﺑﻌﺪ ﻣﯿﮕــ*ﻮﺯﯼ؟؟؟
ﺍﻭﻧﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺟﻐﺮﺍﻓﯽ ﺷﺪﻡ(sm70)
دختره اومده pv میگه میشه سکــ*س چت کنیم!!!"
گفتم چجوریه؟
گفت حرفای بد بزن حال کنیم!!"
منم گفتم: کیــ*رم تو کـ*س خارمادر جنــ*ده بی نامــ*وست
دیگ جواب نداد،
فک کنم ارضــ*ا شد
زود انــ*زالی داشت
ترانه علیدوستی بازیگر سینما و تئاتر ایران و دختر حمید علیدوستی بازیکن سابق تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به حضور همسر هادی نوروزی، کاپیتان تیم پرسپولیس در مراسم تشییع پیکر شوهرش در ورزشگاه آزادی، در اینستاگرام خود نوشته است:
«زمانی که همسر هادی نوروزی به پیست تارتان ورزشگاه آمد، با فریاد خطاب به حاضران میگفت دیدید بالاخره به ورزشگاه آزادی آمدم ، اما ای کاش هیچ وقت نمیآمدم ، هادی من الان کجاست ، مرگ واقعیت دارد و همیشه تلخ است...اما این جمله، ورای آن حس شوم و آشنایی که از سوگ عزیزمان می شناسیم ، یکی از هولناکترین چیزهایی بود که در حاشیهی این حادثه تلخ شنیدم...پدرم عمری بازیکن و ملی پوش فوتبال بود، در اوج دوران جوانی و درخشش او حضور مادرم هنوز در ورزشگاه ممنوع نبود...اینکه همسر ورزشکار حق نداشت همنفس او در پیروزی و شکست کنارش باشد، اما اجازه دارد اولین بار چمن ورزشگاه را در روز از دست رفتن عزیزش لمس کند، یعنی ما مشکل بزرگی داریم، مشکلمان فرهنگی ست که در آن سوگ، جایگاه والاتری از حقوق ما و هم قدمی ما و مردانمان را دارد...به زنی که هرچه گشتم نام خودش را در اخبار پیدا نکردم ، صمیمانه این روزهای سخت را تسلیت می گویم.»
ببخشيد ميشه بدونم كدومش به هدايت ربط داشت؟؟ (sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﻐﺰ ﻣﺜﻞ ﻣﻤــ*ﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﺍﮔﻪ ﺍﺯﺵ ﮐﺎﺭ ﺑﮑﺸﯽ ﻭ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯽ ﺑﺰﺭﮒ ﻣﯿﺸﻪ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ
ﺍﻣﺎ ﺍﮔﻪ ﻭﻟﺶ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺣﺎﻝ ﺧﻮﺩﺵ ﮐﻮﭼﯿﮏ ﻣﯿﻤﻮﻧﻪ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﺣﻘﺎﺭﺕ ﻭ ﺳﺮﺍﻓﮑﻨﺪﮔﯽ .
.
.
.
.
.
.
ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻣﻐﺰﻭ ﺣﻠﻘﻮ ﻭ ﻣﻤــ*ﻪ .(sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از یه گروه کپی کردم (sm190)(sm148)
اشتباهه؟(sm9)
مامانه به بچش میگه که عزیزم و قتی خاله اومد قشنگ میری جلو سلام میکنی میبوسیش بچهه میزنه زیره گریه میگه نه مامان من خاله رو بوس نمیکنم! مامانه میگه ا چرا عزیزم؟ بچهه میگه آخه دیروز که بابا میخواست بوسش کنه زد تو صورتش(sm2)
يعني واقعا نياز به فكر كردن داره؟؟ واضحه كه الكي (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كپي كار بدي نيست ولي ديگه اين بديهياتو كه ميدونيم غلطه همه جا رواج نديم (sm10)
خودمان را معرفی می کنیم تا شاید
بشناسیدمان ...!؟
ما آخرین نسل بازی های کوچه ایم!
نخستین نسلی که موسیقی را از رادیو ضبط کردیم!
فیلم را با ویدئو دیدیم!
و با دسته های آتاری ساعت ها
پای بازی های نه چندان پیچیده شاد بودیم !!!
ما آخرین نسلی هستیم
که بدون موبایل و لپتاب و فیس بوک و وایبر زندگی کردیم،
اما زندگی کردیم...
چای را با نگاهمان از کتری تا فنجان دنبال کرده ایم...
ما آخرین نسل قصه های پای کرسی هستیم!
آخرین گروه شب نشینی های پر از شادی ...
نشست هایی بدون وایبر و اینترنت...
دورهم هایی با یک دنیا تجربه ی کسب شده در آخر شب...
یک عالم دانش جدید..
آخرین نسل شب نشینی های گفتن از جن وغول.
پیاده رفتنهای مدرسه .
کیوسک تلفن عمومی سکه ای.پشت وانت نشستن تاشهر.مخفی کردن ویدئو داخل گونی.
دوربین عکاسی با فیلم ۳۶ تایی..
ما تنها نسلی هستیم
که مثل پاییز بین تابستان و زمستان
دو فصل متفاوت را تجربه کردیم!
فصلی با عشق!!
فصلی بدونه تکنولوژی!!
ما متولدین دهه های۴۰ و ۵۰ و ۶۰ هستیم.
نسلی که دیگر شبيهي نخواهد داشت...
نسلي پر از خاطرات ساده اما ناب....
( تقدیم به همه خوبان )(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم(sm25)(sm10)
استادی با شاگردش از باغى ميگذشت.چشمشان به يک کفش کهنه افتاد.شاگرد گفت گمان ميکنم اين کفشهاي کارگرى است که در اين باغ کار ميکند بيا با پنهان کردن کفشها عکس العمل کارگر را ببينيم و بعد کفشها را پس بدهيم و کمى شاد شويم ......!!!
استاد گفت چرا براى خنده خود او را ناراحت کنيم بيا کارى که ميگويم انجام بده و عکس العملش را ببين... مقدارى پول درون ان قرار بده ..... شاگرد هم پذيرفت و بعد از قرار دادن پول ، مخفى شدند کارگر براى تعويض لباس به وسائل خود مراجعه کرد و همينکه پا درون کفش گذاشت متوجه شيئى درون کفش شد و بعد از وارسى ،پول ها را ديد با گريه ،فرياد زد خدايا شکرت .... خدايي که هيچ وقت بندگانت را فراموش نميکنى .... ميدانى که همسر مريض و فرزندان گرسنه دارم و در این فکر بودم که امروز با دست خالى و با چه رويي به نزد انها باز گردم و همينطور اشک ميريخت....
استاد به شاگردش گفت هميشه سعى کن براى خوشحاليت ببخشى نه بستاني.....
در مقابل یک فرد معلول با سرعت کم راه بروید.
در مقابل مادری که فرزندش رو از دست داده بچه تون رو نبوسید.
در مقابل یک فرد مجرد از عشقتون نگید.
در برابر کسی که نداره از داشته هاتون مغرورانه حرف نزنید..........
هیچگاه فراموش نکنیم که هیچکس بر دیگری برتری ندارد،
مگر به " فهم و شعور "
مگر به " درک و ادب "
مهربانان …
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگران از بالا نگاه کند و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی را که بر زمین افتاده را بگیرد و او را بلند کند !
این قدرت تو نیست،
این " انسانیت " است.
(sm10)
ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﭘﻮﻟﺪﺍﺭ ﺷﻮﻧﺪ ﻭﻟﯽ ﻫﻤﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ "ﺑﺨﺸﻨﺪﻩ "ﺷﻮﻧﺪ
ﭘﻮﻟﺪﺍﺭﯼ ﯾﮏ ﻣﻬﺎﺭﺗﻪ ﻭ ﺑﺨﺸﻨﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ
ﻫﻤﻪ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺭﺱ ﺑﺨﻮﺍﻧﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻪ " ﻓﻬﻤﯿﺪﻩ " ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ؛
باﺳﻮﺍﺩﯼ ﯾﮏ ﻣﻬﺎﺭﺗﻪ ﺍﻣﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ
ﻫﻤﻪ ﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﻧﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻪ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻨﻨﺪ؛
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﯾﮏ ﻋﺎﺩﺗﻪ ﺍﻣﺎ ﺯﯾﺒﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻥ ﯾﮏ ﻓﻀﯿﻠﺖ!!!(sm10)
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﻣﮕﻪ ﮐﭽﻞ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ،
ﭘﺲ ﺷﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻥ ﭼﯽ ﮐﺎﺭ؟...
میبینی ریزبینی منو
الله اکبر به این همه دقت(sm70)
يکي از فانتزيام اينه که تو عروسي اقوام يهوووووووو داد بزنم :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
“داماد چقدر انتره ، عروس ازون بدتره”
دکترم رفتم گفت سالمی
(sm30)
يکي از فانتزيام اينه که تو عروسي اقوام يهوووووووو داد بزنم :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
“داماد چقدر انتره ، عروس ازون بدتره”
دکترم رفتم گفت سالمی😐
(sm30)
نشد نشد نشد گلم(sm50)برو برو
نوید ميره تو مغازه به یارو ميگه: کا، بلوز داری؟ مغازه داره ميگه: نه. آبادانیه ميگه: کا، شلوار داری؟ مغازه داره ميگه: نه. آبادانیه با تعجب ميگه: کا، پس چرا رو شيشه نوشتی: كا لباس داریم؟!(sm70)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید ميره تو مغازه به یارو ميگه: کا، بلوز داری؟ مغازه داره ميگه: نه. آبادانیه ميگه: کا، شلوار داری؟ مغازه داره ميگه: نه. آبادانیه با تعجب ميگه: کا، پس چرا رو شيشه نوشتی: كا لباس داریم؟!(sm70)(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر زنگ میزنه ب دوست دخترش
دختره میگه: اه چقدر لهجه داری ؟
.
.
.
.
.
.
.
صابر میگه: قطع کن دوباره میگیرم(sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله هیکل داش ، چی شدی بزنیم به تخته (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشون بت پرستا رو مسخره میکنن بعد خودشون تو واقعیت دارن بت پرستی میکنن ، ابراهیم بت ها رو شکوند از خود کعبه یه بت درست کرد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پتتو میریزم رو آب (sm2)(sm127)
خاطر خواه دخیه ، ایشالله مبارکش باد (sm2)
عسلام کلا با هر کاری که باعث نشاط و سرزندگی در شما شود مخالف است ، کلا موازینش به یه تار مو بنده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) هر کی نزد (sm70)
نقل قول:
اتفاقا اصن لهجه ندارم ، نوید و پیمان و مینا و آزاده شاهدن (sm2)
که عشق آسان نمود ما را....(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم منم که نشنیدم (sm70)
نقل قول:
از کم سعادتیته (sm2)
امروز تو باشگاه بدنسازى يکى اومد فقط بازو زد!!!!!!
گفتم: چرا فقط بازو؟؟؟؟!!!
گفت: اخه مداحم,کامل لخت نميشم ک o.o
.
.
یا امام حسین اینا دیگه کین!؟؟؟!؟؟
سِین سِین سِین سِین سِین سِین سِین
.
.
.
.
.
.
.
.
:
:
:
:
سیستم ماشین پسرا تو مُحَرّم
دولتِ آمریکا اگه حرفی با جوونایِ ایرانی داره
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به صورت فشرده رویِ بدن الکسیس تَتو کنه
بدونِ شک پیام به دستِ 99% جوونایِ ایرانی میرسه!!!!!
یه فلافلی رفتم
مدل سلف سرویسی
.
.
.
.
انقد چپوندم تو نونه
صاحبش اومد گفت
داداش این دو تومن خودت
اینم پنج تومن اضاف تر
دیگه اینجا نیا
مادرم میگه میخوام برات زن بگیرم چجور دختری میخوای؟
ملاکات چیه پسرم!
:
:
:
:
:
:
مودبانه ی مــ.مه 85 و کــ.ون درشت و کــ.س تنگ چی میشه!؟
ﺯﻥ ﺯﯾﺒﺎﺋﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺮﺍﻟﻴﺎ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﺑﺎﺯﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ،ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﺐ ﻣﺸﺘﺮﯼ ﻭﺿﻤﻨﺎﻭﺍﺩﺍﺭ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻪ ﺭﻋﺎﯾﺖ ﺍﺩﺏ ﻭﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺑﺘﮑﺎﺭﯼ ﺑﺨﺮﺝ ﺩﺍﺩ ﻭ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩﻧﺤﻮﻩ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﻤﺎ ﺭﻭﯼ ﻗﯿﻤﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﺍﺛﺮ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ:
ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻗﻬﻮﻩ = ﭘﻨﺞ ﺩﻻﺭ
ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻗﻬﻮﻩ ﻟﻄﻔﺎ = ٤ ﺩﻻﺭﻭ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﺳﻨﺖ
ﺻﺒﺢ ﺑﺨﻴﺮ ، ﻳﻚ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻗﻬﻮﻩ ﻟﻄﻔﺎ = 4 ﺩﻻﺭ
ﺻﺒﺢ ﺑﻪ ﺧﯿﺮ ، ﺭﻭﺯ ﺧﻮﺑﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯿﺪ ، ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﻗﻬﻮﻩ ﻟﻄﻔﻦ = 3/5 ﺩﻻﺭ
ﺑﺪﯾﻬﯽ ﺍﺳﺖ ﻫﻤﻪ ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯽ ﺩﺍﺩﻧﺪ ﻣﻮﺩﺏ ﺗﺮﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﭘﻮﻝ ﮐﻤﺘﺮﯼﺑﭙﺮﺩﺍﺯﻧﺪ .
یکی از هموطنانمون ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯﻣﺎﺟﺮﺍ ﺑﺎﺧﺒﺮﺷﺪ ﺑﻤﺤﺾ ﻭﺭﻭﺩ ﺑﻪ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﺏ ﺻﺎﺣﺐ ﮐﺎﻓﻪﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﺑﻮﺳﯿﺪ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺻﺒﺤﯽ ﺷﻮﻣﺎ ﺑﺨﯿﺮ ﺧﻮﺷﮕﻞ ﺧﺎﻧﻮﻡ . ﺣﺎﻟدﻮﻥ ﺧُﺒﺲ؟
ﻣﺎﻣﺎﻥ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﯿﻄﻮﺭﻥ ؟ ﭼﻪ ﺁﻓﺘﺎﺑﯽ ﺷﺪﺱ ﺍﻣﺮﻭﺯ . ﻗﺮﺑﻮﻧﯽ ﺩﺳﺘﺘﻮﻥ ، ﻣﯽ ﺷِﺩﻟﻄﻒ آ ﻣُﺤِبَت ﮐوﻨﯿﻦ آ يه ﻓﻨﺠوﻥ ﻗﻬﻮﻩ به ﻣﻦ بديد؟
من ﻧﺮﺳﯿﺪﻩ اينجاﻋﺎﺷﻘﯽ ﮐﺎﻓﯽﺷﺎپدﻮﻥ ﺷﺪﻡ .
ﻫﯿﭽﯽ ﺁﻗﺎ ، ﯾﮏ ﻗﻬﻮﻩ ﻣﺠﺎﻧﯽ ﺧﻮﺭﺩ ، ﭘﻨﺞ ﺩﻻﺭ ﻫﻢ ﺩﺳﺘﯽ ﮔﺮﻓﺖ
فرق ایران با هند
.
.
.
.
.
.
.
اونجا گاوا مهمّن، اینجا مهمّا گاون!!!
دوست دخدرم سوم دبیرستانه. امروز بهم گفت فلشت رو بده لازم دارم گفتم می ترسم پس نیاری
:
;
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
اونم یه مو از سیبیلش کند پیشم گرو گذاشت
ﺭﻭ ﺑﺴﺘﻪ ﭘﻮﺩﺭ ﻟﺒﺎﺳﺸﻮﯾﯽ ﺩﺳﺘﯽ ﺳﺎﻓﺘﻠﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺭﻭﯾﺎﯾﯽ ﺑﺎ ﺳﺎﻓﺘﻠﻦ
.
.
.
.
.
.
بی شرف فکر کجاها رو کرده
به مجی گفتم کارت چیه ؟
گفت :دادام دام دارس امنم تو دام داری دادام دام دارم :
نزدیک بود ری استارت بشم
ترجمه: و
برادرم دامداری داره و منم تو دامداریش دام دارم.
لهجه ک نیس. رمز گاو صندوق بانک ملته لامصب(sm2)
(sm127)مسجدی کنار مشروب فروشی قرار داشت و امام جماعت آن مسجد درخطبه هایش هر روز دعا می کرد : "خداوندا زلزله ای بفرست تا این میخانه ویران شود ."روزی زلزله آمد و دیوار مسجد روی میخانه فرو ریخت . و می خانه ویران شد . صاحب میخانه نزد امام جماعت رفت و گفت : "تو دعا کردی میخانه من ویران شود پس باید خسارتش را بدهی !"امام جماعت گفت : "مگر دیوانه شدی ! مگر می شود با دعای من زلزله بیاید و میخانه ات خراب شود !" پس هر دو به نزد قاضی رفتند . قاضی با شنیدن ماجرا گفت : "در عجبم که صاحب میخانه به خدای تو ایمان دارد ، ولی تو که امام جماعت هستی به خدای خود ایمان نداری ! ! !(sm127)
من خودم یه سری اهداف کوتاه مدت دارم
یه سری اهداف بلند مدت
برای کوتاه مدتا وقت ندارم
برای بلند مدتا حوصله ندارم (sm30)
من خودم یه سری اهداف کوتاه مدت دارم
یه سری اهداف بلند مدت
برای کوتاه مدتا وقت ندارم 😐
برای بلند مدتا حوصله ندارم 😐(sm30)
در زندگی یه چیزایی هست
که عقلت موافقه
احساستم موافقه
ولی گشادی کــ*ون باعث میشه قضیه منتفی بشه!!!
کــ*ون تو تصمیم گیری خیلی مهمه،خیلیییی(sm2)
زن همسايه بالاييمون به شوهرش ميگه يواشتر پاييني ها ميشنون
شوهرش میگه كيــ*رم دهن پسر جقــ*يشون
منو ميگه
مادر جنــ*ده (sm70)