هادی برو ببینش اصلأ نترس شاید لیاقت تو بیشتر از اونه(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی برو ببینش اصلأ نترس شاید لیاقت تو بیشتر از اونه(sm172)
اگه ببینی شاید از چشت بیفته برا من که اینجوری شد
کرمانشاه درسته نه کرمونشاه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه خودمم اینجام کرمانشاه
وای................
اولین عشق تلویزونی من مونیکا بللوچی بود تو فیلم مولنا دیدمش
درستش مالناس البته
صابر گیرت انداختم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) (sm50)(sm59)
- (sm50)
تو اگه خونه نباشی (sm170)
اقا این سرچ فایرفاکس غیب شده!!!
چیکارش کنم برگرده؟
زدم اونو نیومد ولی!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سرچی که تو این قسمت بوده غیب شده...نمیدونم چیرو زدم این رفتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا زدم وای نیومده نمیدونم چش شده
کلا پاکش کردم بازم نصب کردم
باز همونجوریه
نقل قول:
(sm174)
درست شد
شب جمعه با رامش (sm50)
- (sm2)
کسکش (sm50)
(sm2)حالا بخند
- (sm2)
گریه نکن که اشکات بد جور خرابم میکنه (sm70)
ژلقی برو(sm120)
همه رفتن زیر ****(sm120)
(sm142)
(sm50)
چمدان دست و تو ترس به چشمان من است
(sm50)
شماها پتو ندارین که ******(sm2)
مد جدید (sm120)
(sm50)
اون ستاره ها بره تو کیونت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm27)
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
- (sm50)
(sm132)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
گفت که دیوانه نِهای
لایق این خانه نِهای
رفتم و دیوانه شدم ... (sm50)
کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده
شکستن اعتمادش رو وقتی خیلی جوون بوده (sm50)