من که میگم اسگل کرده ولی اگه واقعی اینارو میگه من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که میگم اسگل کرده ولی اگه واقعی اینارو میگه من دیگه حرفی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه دوران جاهلیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامل ندیدمش البته....نصفه دیدم بعد دیگه نشد
ولی خب دروغ چرا اون وقت خوشم اومده بود...اخه نیست من جنبه احساسیم قویه (sm120)
چه گلایی رُ نمیزنه بایرن (sm25)
برد بایرن گرفتی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی احساستین دیگه..باهاشون خاطره دارم ولی..(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش منم يكم شك دارم به اينكه واقعا انقدر پپه باشه ولي آخه سوتيم نميده آدم مچشو بگيره (sm30)
ها والا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس ماست دیگه حالا همه شدن تورس (sm2)
امیر با جون سعید بازی کن ولی با جون خودت نه(sm2)پاک کن نوشته زیر عکسو(sm120)
ها واسه منم یه جورایی نوستالژی داشت (sm50)نقل قول:
ولی خب الان سلیقم خیلی فرق کرده (sm120)
رفیقم 100 تومن بسته رو برد دورتموند(sm2)نقل قول:
الان sms داده:
دارم میرینم به خودم, بایرن خیلی وحشیه(sm2)