تورو خدا یکی جواب منو بده
نمایش نسخه قابل چاپ
تورو خدا یکی جواب منو بده
12 روز اجرا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ترانه مادری میگفت چند سال کار میکنم و تو اوج خدافظی میکنم فکر میکرد سوپرستار سینما میشه تا این حد جوگیر...(sm2) یه فیلم سینمایی تو کارنامه نداره هنوز
شوخی میکنی؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنی هزینش چقدره؟
عزیزم لاری چه جوابی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط لاری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن جوابشو بده(sm2)
کاملا مطمئن شدم داری دستم میندازی(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز میخواستم یه مبلغی پرداخت کنم به تاپیک آیتونز و 3 تا آلبوم هم از بیپ تونز بخرم، زدم تهش نوشت کارتم منقضی شده! (sm2)
در انتظار یه خبر از چنگیز (sm172)
جواب آزمون کامپیوتر کدوم سایت میزاره
سلامتی.. خوبمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوضع ردیف؟
نه باو.. دارم لحظه شماری میکنم تموم شه کارم.. اما انصافا هواش خیلی عالیه.... شبا پنجره رو میبندیم با پتو میخوابیم(sm120) روزاشم خوبه.. امروز ی بارون ردیف هم زد(sm120)
ما که همش تو خوابگاهیم... چون قومیتا متفاوته همه با زبون رسمی کشور حرف میزنیم(sm120) البته تو شهر بماند(sm2)
بانمک تلویزیون نداری،ولی پی سی و نت داری؟(sm209)نقل قول:
سلیقتم خوبه تلویزیون 60 اینچ حساب کردی(sm2)