زن همسايه بالاييمون به شوهرش ميگه يواشتر پاييني ها ميشنون
شوهرش میگه كيــ*رم دهن پسر جقــ*يشون😂
منو ميگه
مادر جنــ*ده 😐(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
زن همسايه بالاييمون به شوهرش ميگه يواشتر پاييني ها ميشنون
شوهرش میگه كيــ*رم دهن پسر جقــ*يشون😂
منو ميگه
مادر جنــ*ده 😐(sm70)
زن به شوهرش میگه : دیشب خواب دیدم برام یه انگشتر الماس خریدی، به نظرت تعبیرش چیه !؟ شوهرش میگه تا شب تولدت صبر کن معلوم میشه . زن شب تولدش با کلی ذوق و شوق کادوشو باز می کنه می بینه توش یه کتاب تعبیر خواب از استاد منوچهر تهرانیه(sm2)
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر بیا بریم تخته (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm2)
پاندا میتونه تاریخ زایمان خودشو کنترل کنه و ۳ تا ۵ ماه به تعویق بندازه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اون وقت ما یه گــ*وز رو نمیتونیم کنترل کنیم زارت آبرومون میره.
اون وقت بهمون لقب اشرف مخلوقاتم دادن(sm25)(sm2)
ﺍﺯ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﯼ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﯽ ﭼﮑﺎﺭﻩ ﺷﻮﯼ؟
ﮔﻔﺖ؛
ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﻢ ﺧﻮﺷﺤﺎﻝ ﺷﻮﻡ!
ﮔﻔﺘﻨﺪ؛ ﻇﺎﻫﺮﺍ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﺳﻮﺍﻝ ﺭﺍ
ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ ...
ﮐﻮﺩﮎ ﮔﻔﺖ؛ ﮔﻮﯾﺎ ﺷﻤﺎ ﻣﻔﻬﻮﻡ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻳﺪ ...
(sm172)
با دوست دخترم رفتم بيرون! يه سگ
ديده گفت كيشش كن بره ميترسم .
يه سنگ زدم تو سرش پاشد دونبالمون!
پريدم بالاى درخت به دوست دخترم گفتم
چرا نمياى بالا الان تيكه پارت ميكنه؟؟!
ميگه : مگه من زدم؟؟؟
سگه از خنده ریــ*د میفهمی ریــ*د...(sm2)
گروه در ایران!:
کاظم: سلام خوبین؟
کاظم: کسی نیست؟
کاظم: مثل اینکه کسی نیست.من برم بخوابم.شبتون بخیر بای
3دقیقه بعد...
نازنین: س
علی:سلام به روی ماهت !
مصطفی:سلام نازی جون !
قاسم:به به سلام نازنین خانوم خوبین؟
هومن:سلام جیگر بیا pv کارت دارم
ممد گل پسر:سلووووم نازنین خوبی؟
حسن:سلام نازنین اصل میدی؟
علیرضا: سلام نازنینم، خوبی
نازنین: من همون کاظمم (sm30)(sm2)
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست (sm85)
یا حضرت مولانا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متفرق شو آغا متفرق شو والا خودم فارغتون میکنم ها(sm132)
وقتی با هم دعوا میکنین ( با همتونم ) خو من مجبور میشم یه جوری فضا رو عوض کنم دیه(sm59)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
صلوات بفرستین
روی همدیکه رو ببوسید با هم دوست باشید
به هم کمک کنید نه اینکه با هم دعوا کنید
تمام
این که توهین نبود انتقاد بود همچین اسم توهین میاری انگار فحش ناموسی شنیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شغل توهین کردی به شهرستان توهین کردی الله وکیلی چیز خاصی نگفت صابر خیلی صبوره من بودم انقدر صبر به خرج نمیدادم
به جای این کارا من یه پیشنهاد دارم برات الان بشینی تو ماشینت بری بام ولنجک هوایی عوض کن همشهری یه نخ سیگارم بزن اگر میکشی (sm10)
نا سلامتی رفتی بورلی هیلز دیدی من اگر رفته بودم بورلی هیلز از جامعه مجازی تا آخر عمر خداحافظی می کردم....(sm2)
مارلبرو گلد تاچ پیشنهاد میشه
مخصوصا با آهنگ جدید محسن (sm50)
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد امیر میکه حرف زشت نزنید ..دختر هم میاد تو تاپیک
لا مذهب این دخترای الان دختر نیستن یوزپلنک ایرانی ان (sm25)(sm70)
هم نمونه کمیابی هستن همم چشم و کوششون از ما بازتره(sm2)
لایک دارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد غروب سیگار خیییییییییییییییلی می چسبه لامصب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اونم نشسته و با یه ویو خوب یا یه موزیک خوب (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما نکش خوب نیست (sm70)
شما هم تایید میکنی ؟نقل قول:
من که ک.ونم جر خورد :|
الانم فک کنم تا یه هفته دیکه در حالت :|پوکر فیس :|باقی بمانم باشد که مرحله سخت * قوس باسن* را بعد یه هفته به سلامت بکذرانیم
همين الان (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیوی اکبر عبدی (sm2)
ینی الان یکی اون پستو بخونه نمیفهمه صحبت از باسن و واژن و ک.یر . کس و خواهر و مادر و ج.نده ( با عرض پوزش از همه رو سپیدان ایرانی) نبود ؟(sm2)(sm2) یه دختر بچه برا این که چشم و کوشش باز شه کافیه همین یه پست رو بهش نشون بدی لا مصب پسته مثه آمپول پنی سیلین میمونه زود تند سریع عمل میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر بیشتر از شما برای استفاده نکردن از پنل و آب ریختن رو آتیش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm54)(sm25)
تو هم که هر دفه که ما رو میبینی پریودینقل قول:
یعنی دیگه جوک نذارم؟(sm169)(sm192)(sm190)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی میکنیم ها به دل نگیری یهو بری پیگیری کنی (sm25)(sm2)
دیشب دیر اومدم خونه..
بابام گفت کجا بودی آواره بدبخت؟؟
گفتم خونه دوستم.
ورداشت به ۱۰ تا از دوستام زنگ زد..
دمشون گرم هر ۱۰ تاشون گفتن خونه ما بود..
۲ تاشون که دمشون گرم
گفتن الان اینجاس. خوابه خستس بیدارش نمیکنیم..
اینا به درک..
من حیرون مرام اون دوستمم که سنگ تموم گذاشت گفت..
اینجاس داره نماز میخونه (sm30)
دیشب دیر اومدم خونه..
بابام گفت کجا بودی آواره بدبخت؟؟
گفتم خونه دوستم.
ورداشت به ۱۰ تا از دوستام زنگ زد..
دمشون گرم هر ۱۰ تاشون گفتن خونه ما بود..
۲ تاشون که دمشون گرم
گفتن الان اینجاس. خوابه خستس بیدارش نمیکنیم..
اینا به درک..
من حیرون مرام اون دوستمم که سنگ تموم گذاشت گفت..
اینجاس داره نماز میخونه 😐(sm30)
بذار عزیز دل انگیز من شوخی میکنمنقل قول:
اتفاقا پست های شما و آقا صابر مینا خانوم و بقیه دوستان حرف نداره (sm127)(sm10)
نقل قول:
نه عزیز بی جنبه نیستم که (sm10)
امروز با بهادر زیاد ور رفتیا (sm120)نقل قول:
نقل قول:
فدایِ شما (sm127)(sm10)
قضیه کلمه پیگیری رو فهمیدی یا بگم احسان پیری با استفاده از اعتبار و پول و آشناهاش پیگیرت شه ؟(sm70)(sm70)(sm70)نقل قول: