[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی داریوش ستار ویکن حبیب
زیر شادمهر له شدن
مردم ما دیگه اون موزیک هارو نمیپسندن
چی به سر گوششون اومده
ستار اخر شده تو نظر سنجی
نه حسین جان مردم هنوز اونا را میپسنده .این نسل جدیده ک آهنگای اونا دیگه سلیقشون نیست...نسل الان عشقشون شده ساسی مانکن و تتلو و بهنام بانی و ماکان باند و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت در مورد اول شدن شادمهر چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی شادمهرم لولش با ساسی و تتلو و غیره ست
نه اصلا شادمهر هنوز محبوبیت خودش حفظ کرده ولی شاید ده سال دیگه شادمهر را هم کسی گوش نکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب تیام بالاتر از ویگن حبیب ستار یعنی کلی خندیدم به این نظرسنجینقل قول:
سِت ليست طولانى تر ولى اجراى تمامى ترانه هاى اخير براى اينكه يكم از حالو هواى گذشته بياييم بيرون خالى از لطف نيست! . Live in Istanbul
(sm138)
سلیقه مردم این شده الان حالا خووبه باز شادمهرو قبول دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب تیام که اصلا من جز خواننده ها حسابش نمیکنم
سلیقه مردم این شده الان حالا خووبه باز شادمهرو قبول دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب تیام که اصلا من جز خواننده ها حسابش نمیکنم
آلبوم ابی به نظر باید آلبوم خوبی از آب درومده باشه. مخصوصا که یغما هم هست. البت بازم از دمو نمیشه خیلی نظر داد...
اهنگی که خیلی دوست داشتم شادمهر بخونه و قراره بزودی پخش بشه
هی هرچی اهنگ < امتحان > مهستی رو بیشتر گوش میدم بیشتر به گوه بودن شبکه منوتو پی میبرم !!!!
مگه میشه این اهنگ جزو بیستا کار برتر مهستی نباشه اخه ؟ اصن چجوری روشون میشه برترین اهنگای مهستی رو اسم ببرن و این اهنگ توش نباشه ؟
اگه نگیم بهترین، قطعا جزو سه تا کار برتر مهستیه بدون شک . با هر سلیقه ای گوش بدی به اهنگ به این موضوع میرسی :|
قلب من اونجاست ، تو تنها نیستی ...
چقد خوبه اخه . چقد خوبه . بعد این همه سال هنوز وقتی گوش میدی تازگی داره ، هنوز ته دل ادم رو خالی میکنه...
یا حتی اهنگ < دنیا >...
اونجور که مهستی میگفت مثل اینکه قرار بود بازم تو البوم جدیدش با شادمهر همکاری کنه . چقد حیف شد که نشد (sm27)
چه وقت فوت کردن بود اخه خانوم مهستی جان (sm50)
روحش شاد...
آلبوم از خدا خواسته یکی از بی نظیر ترین آلبوم هایی هست که به عمرم شنیدم. هر دفعه گوش میدم یه بغض عجیبی میگیره منو...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اون شادمهر کجا و شادمهر فعلی کجا(sm74) البته اگه بعضی ها بهمون نپرن! :/
ابی هم زده جاده خاکی(sm25)
ابی...
این سبک اهنگ رو نمیشه خیلی گوش داد . یا همیشه گوش داد . هرچقدر هم که خوب باشه
و من خیلی خوشم نمیاد
ولی یغما ترکوند
ترانه رو
به به آقای یغما ، به به...
اون دلیل جنگیدن
اون معنی میهن بود (sm1)
ولی تنظیم و مخصوصا ملودی مثل بقیه کارایی که این روزا میشنویم تو موسیقیمون مزخرف و هیچی نداره (sm50)
به شدت منتظر ترانه های عاشقانه یغما هستم تو البوم ابی
امشب انگار خون تازه ای توو رگ های منه ...(sm27)
ابی(sm127)
یغماااا(sm127)(sm127)
برعکست فک میکنم اهنگ یه شاهکاره، مخصوصا ترانهش که مشحرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا عالیه یغما
ابی و یغما(sm127)
واقعا همه جا صحبت این آهنگه و همه لذت بردن ازش...
از اینکه تمام ترکهای آلبوم ابی رو اشکان دباغ ساخته باشه دلهره داشتم اما واقعا اونم کارشو خوب انجام داد
و نوید یه آلبوم خوب رو دادن ترانه های یغما هم که بی نظیره
دو هفته ی دیگه منصور هم آلبوم میده که شهیار قنبری فرید زلاند منوچهر چشم آذر جزو عواملش هستن و اونم میتونه جذاب باشه
مژده بدم به دوستان شادمهری و اون اینکه شادمهر تعدادی کار آهنگسازی کرده که هر کدوم در زمان خودش پخش میشه و البته در کنار اونا
کارهای آماده ی دیگه ای هم با آهنگسازی غیر خودش داره
منم یه خبر توپ بدم اونم اینکه شادمهر دیگه ترانه ای رو به تنهاییذقبول نمیکنه و ترانه و ملودی باید باهم واسش ارسال بشه!
بله احتمال زیاد یکی از کارای خودش قبل عید پخش میشهنقل قول:
یعنی چی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا الانم روال کار به همین شکل بوده که ترانه و ملودی برای شادمهر ارسال میشده و شادمهر در صورت تایید اجرا میکردهنقل قول:
آهان.. داداش اون کارایی ک ساخته تنظیمش با خودش بوده؟نقل قول:
امیدوارم فقط آهنگسازی نباشه. یا آهنگ و تنظیم باهم و یا تنظیم. چون اگه یه آهنگ خوبم بسازه ممکنه تنظیم کننده گند بزنه توش :/نقل قول:
از این خبر بدتر هم مگه وجود داره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دیگه آهنگسازی نمیکنه
اگه تنظیم از خودش باشه ملودی نباشه بهتره تا برعکسش چون موقع تنظیم ملودی رو هم طبق تنظیمش اصلاح میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Scorpion70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخ گفتم که خبره توپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل عید منتظر آهنگسازی خودش باشید...
آره بعضیاش تنظیمم خودشه البته بازم میگم لابلای این کارها کارهای آماده ی دیگه ای هم داره ترتیب پخش مشخص نشده هنوز اما احتمال داره کار بعدی کار خودش باشه بازم میگم شایدنقل قول:
کاش کارای دیگشم با قربانپور و شیرالی باشه نه ایمین و پارسیاننقل قول:
اکثر کارها با قربانپوره خوشبختانه ...نقل قول:
خداراشکرنقل قول:
قربانپور باز یه درکی از شادمهر داره میدونه چی میخوادنقل قول:
پارسیان ول معطله فکر میکنم این بشرو هم رادیو جوان کرده باشه تو پاچه شادمهر
به جایی رسیدیم که میگیم شادمهر اگه قربان پور کار کنه براش خوبه ������������������������
زیبا نیست ؟
ما داریم راجب کسایی که این چند سال اخیر براش کار ساختن صحبت میکنیم مثل وحید پویان سینا پارسیان و حسین قربانپور هر وقت گفتیم نسبت به خود شادمهر و علیرضا افکاری اینا بهترن بعد شما به جایی برسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارهای ساخته شده ی خودشم میاد بعد همین امثال شماها قبل از لذت بردن اول میرن بگردن ببین از چیزی کاور شده یا نه تا همین چند سال قبل همه ی این رفتارها رو خودم به شخصه دیدم از هوادارا
(خیلی جو اینجا مسمومه متاسفانه از هر حرفی یه برداشت بی ربط میشه)
این کار اخر قربانپور قابل قبوله
اگر جایی دیدی که من از کارهای شادمهر انتقاد کردم ( تو فروم نسل شادمهر از اهنگ آینده انتقاد کردم ) اون وقت این حرف رو بزننقل قول:
اول طرف مقابلت را بشناس بعد قضاوت کن دوست عزیز :)
موافقم که جو اینجا مسمومه، نه بخاطر انتقاد از شادمهر ، بخاطر تعریف های بیجا از شادمهر ، بخاطر خیلی مسائل دیگه ، بیشتر از این بحث کردن فایده ای نداره ،
موفق باشید