آره واقعا اینو راست میگی زندگی کجا بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آره واقعا اینو راست میگی زندگی کجا بود (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 یا 70 ؟ (sm98)نقل قول:
تو که گفتی 30 تومن حالا دیدی (sm2)
یه 4-5 ماه نتو قطع کن پولشو جمع کن ماهواره بگیر(sm25)نقل قول:
ماهواره چی داره منم ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمریکا بیا حمله کن خلاصمون کن(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
نقل قول:
آها با پول همون حجم که بخوای سرجمع حساب کنی میشه همون 70 تومن دیگه
من فک کردم 70 تومن فقط پول سرویس میدی
ولی خیلی نامردیه از ساعت 4 تا 7 (sm25)
به جانه خودم توی روستاها از هر 10 خانوار هشتاشون ماهواره دارن(sm25)
باو چرا اینقد عجیبه واستون (sm70)
منم نه موبایل دارم نه ماهپاره، از دارِ دنیا یه لپتاپ دارم با اینترنت 128 با سرعت دانلود 16 کیلوبایت که اونم واسه خودم نیست داداشم ماهانه شارژش میکنه منم مفت خوری میکنم (sm50)
البته یه دیجیتال هم داریم با 20 کانال (sm2)
خب چرا از جای دیگه نمیگیری حداقل از مخابرات بگیر از شاتل بگیرنقل قول:
اینجوری حداقل یه خورده بهتره از ساعت 1 دل کن تا 7 صبح
برای هر چیزی زکاتیست و زكات عقل تحمّل نادانان است.(sm50)
رئال امیرالمومنین