ک.. لقش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ک.. لقش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفده هیجده نوزده بیست..(sm50)نقل قول:
حسین و محمد امین فکر کنم سکته زدن(sm74)(sm2)
با یه بازی به این نتیجه رسیدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو بعید بود همچین استدلالی(sm2)
دروازبان سلتا شده واکی بایاشی(sm2) جلو رئال میشه ساشا ایلیچ(sm2)
7 تا تیرک(sm88)
رید دیگه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممئن باش سوارز بارسا هیچ وقت سوارز پارسال نمیشه هیچ وقت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیگم همیشه در این حد میمونه نه خوب میشه گلم میزنه ولی اگر لیور مونده بود به مراتب شرایط بهتری داشت
واقعیت اینه ستاره هایی مثل نیمار و سوارز تو بارسا نمیتونن 100 درصد از پتانسیلشونو نشون بدن (sm25)
ضربات اخرُ بد میزنن دیگه! بگذریم از شانس و دروازه بان و....
کلا این انریکو قد گاو حالیش نیست (sm3)
کیا رو اینتر بستن ؟ (sm2)
من ی فرم دیگه زدم اینترو(sm178)
(sm13)دستمال من زیر درخت البالو گم شده
عاشقتم(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]