(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
لالیگا تموم شد واسه بارسا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اروپا هم که مشخص بود مالی نیست (sm2)
چهدروازه بانایی پیدا میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رد دادم دیگه(sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همیشه اینجوره (sm77) هر چی زد یا خورد تیر یا این گرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه ی تنهایی خودم دلم میسوزه..قلب امروزیِ من خالی تر از دیروزه (sm50)(sm54)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدر(sm118)نقل قول:
اگر سوارز تو بارسا تونست عملکرد پارسالشُ تکرار کنه من صدای گاو در میارم (sm2)
نیمار اگر تو تیمی مثل چلسی بود الان واسه توپ طلا میجنگید (sm50)
پ ن : تا دلت بخواد هست از این مثالا که ستاره خراب کن ترین باشگاه جهان همین بارساست (sm120)
نگران نباش جلو شما میشه سوشا مکانی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
130 تومنم پرید بخاطر باخت بارسا(sm2)
دسته 2 انگلیس هم درست پیش بینی کرده بودم(sm120)فقط بارسا مونده بود(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]