موسیقی، سلیقه ای هست داداش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موسیقی، سلیقه ای هست داداش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گوش میکنم ویدیو حجمو میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجاش قشنگه
من خودم هم تاجیکی، هم ازبکی، هم افغانی، هم ترکی، هم کردی، هم ایرانی گوش میدم.
خواننده واسم فرقی نداره، خوشم اومد، نگه میدارم، نیومد، شیفت دیلیت (sm2)
دوست دارم دلت خوش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی من انتظارم زیاده
در کل تا حالا هر موزیک ویدیوی ازبکی ای که نگاه کردم همشون با معنا بوده.نقل قول:
مثل ایرانیا نیستند که فقط برن تو طبیعت و یک خانم داخل کلیپ باشه.
The Moody Blues - Nights in White Satin (Live at The Royal Albert Hall, 1969)
اینو گوش بده فوق الاده ست
تشکر.نقل قول:
موفق باشی (sm128)
The Moody Blues - Nights in White Satin (Live at The Royal Albert Hall, 1969)
ای شیطوننقل قول:
(sm2)نقل قول: