اووووووووووف منم میخواااااااااام (sm81)(sm50)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اووووووووووف منم میخواااااااااام (sm81)(sm50)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از دوستام بهم زنگ زد منم اصلا حوصلشو نداشتم...
شروع کردم نصفه نصفه حرف زدن یعنی مثلا آنتن ندارمو قطع میشه و از این حرفا...
برگشت گفت صدات قطع و وصل میشه ولی صدای تلوزیون واضح میاد!!!!!!!!!
ومن هم مثل همیشه نابود شدم (sm70)
یکی از دوستام بهم زنگ زد منم اصلا حوصلشو نداشتم...
شروع کردم نصفه نصفه حرف زدن یعنی مثلا آنتن ندارمو قطع میشه و از این حرفا...
برگشت گفت صدات قطع و وصل میشه ولی صدای تلوزیون واضح میاد!!!!!!!!!
ومن هم مثل همیشه نابود شدم 😐(sm70)
بذار فقط مطالب جعلیو انتشار نده (sm200)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زین پس شوخیم با کسی خواستی بکنی دیدی با کسی نمیشه میتونی از من مایه بذاری تا ته تهش هیچ حد و حدودیم نداره (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نع منظورتو نگرفتم (sm88)
(sm10)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موری جان پیش پات امروز رفته بودم مغازه دوستم سر ظهر این رفیق ما هم سن خودمه 22 23 اما هیکلش یه چیز وحشتناکیه سیکس پک هم داره تازه (sm120)نقل قول:
خلاصه داشت عکس جی افاشو نشون میداد از 17 ساله توشون بود تا متولد 64 کلا همه دوست دارن بهش بدن (sm2)
سرتو درد نیارم اصل مطلب اینکه این دوستای دخترش هیچ کدومشون باکره نیستند حتی اون 17 ساله همشون اوپنن کاملا قبلا اوپن شدن بعد میگفت این که 18 19 سنشه گفته 16 سالگی بکا*رتشو از دست داده (sm81)(sm2)
خلاصه دمشم گرم یکی از دوستای دوستشم معرفی کرد به ما یه دور زدیم بعد از ظهر تا بریم سر قرار بعدی ببینیم میاد قلیون بکشیم خونه یا نه (sm10)
منظورش اینه که اکه با من باشی تا آخر عمرم فقط با تو میمونم و بهت خیانت نمیکنم عزیز دلم خوشکل من الهی من فدای اون چشات شمنقل قول:
نقل قول:
بازم چشم (sm10)
ای جان چه جنبه ای. چشم (sm127)(sm174)
پی نوشت: البته جسارت به بانوان اینجا نباشه من منظورم کلی بود (sm10)
خو از بس خنگی گلم ! (sm127) (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چول و دوساعته دارنبا هم دعوا میکنن پستاشون رو مگه نخوندی عزیز دل انگیز(sm127)(sm3)
فدای شما(sm127)(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی برو یره (sm2)نقل قول:
جات خالی بدجور میچسبه با اهنگ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اعععععع توام فهمیدی خنگم؟ (sm74)
چرا خوندم اما گفتم شاید منظورت به اون حرفا نبود (sm25)
یه پُک هم از طرف من بگیر (sm50)نقل قول:
اکه کفت میترسم بهش بکو ترس نداره که بیا خونمون نیم ساعت حرف میزنیم بعد شلوارتو بپوش برو (sm70)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پک سنگین میگیرم با یاد تو و عصبانیت از دست بهروز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکه دروغ میکم (sm171)نقل قول:
نقل قول:
از بیست کیلومتری معلومه (sm74)
عصبانیت چرا ؟؟؟ خیلی هم خوبه بنده خدا (sm59)نقل قول:
بچه ها یکی چنتا پیج خوب فیس بوک که مطالب خنده دار میزاره به ما معرفی کنه ممنون میشم
نبوغ نداره (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
رسول اهنگ چجوره؟
عاااااااااااااالی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پسته ها بگيد اگه چيز خنده داري هست بگن گردو ها هم بخندن
لامصب اين گردو ها خيلي عصبين!
من آهنگاي خارجي رو خيلي دوست دارم اصن يه آرامش خاصي بهم ميدن
آخه معني شونو نميفهمم ياد هيچ بيشعوري نميُفتم!
خبر فوري و سريع
اووووووووووووووووووه
رد شد
خيلي تند ميرفت
تا خبرهاي يواشتر ديگه شما رو به خداي متعال ميسپارم
شنيدي ميگن چشاي طرف سگ داره...
پاچه مونو ميگيره ما رو اسير خودش ميكنه...
فك كنم چشاي من الاغ داره!
لامصب جفتك ميزنه همه رو ميپرونه!!!
يه سلامم بكنيم به اون پسري كه مامان باباش رفتن سر كيفش سيگار پيدا كنن رژ لب پيدا كردن
سلام عجيجم...
امير تتلو نوشته يك كاري كنيم فرج امام زمان نزديك بشه!
يكي كامنت گذاشته: تو خودت يكي از نشانه هاي ظهوري، نزديكه ظهور!
ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺒﻮﺭﻫﺎ ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ"
ﺑﺰﺭﮒ ﺷﺪﻡ
ﺩﯾﺪﻡ، ﺷﻨﯿﺪﻡ، ﺭﻓﺘﻢ، ﺁﻣﺪﻡ
ﻭ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ
ﻧﻪ، ﺁﺩﻣﻬﺎ ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ
ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺗﺮ، ﻋﺰﯾﺰﺗﺮ
ﻧﯿﺸﺸﺎﻥ ﺳﻤﯽ ﺗﺮ
ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﻢ ، ﻧﯿﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ
ﺩﻝ ﺑﺒﻨﺪﻡ ، ﻧﯿﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ
ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ، ﻧﯿﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ
ﭘﺮ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺑﺎﺷﻢ ﻧﯿﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﻡ
ﺁﺩﻣﺎ ، ﺳﻨﮕﺪﻟﻨﺪ
ﺑﯽ ﺭﺣﻤﻨﺪ
ﺁﺭﺍﻡ ﻧﺰﺩﯾﮑﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
ﻣﺤﺮﻣﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
ﻋﺰﯾﺰﺕ
ﻫﻤﺮﺍﻫﺖ
ﻋﺸﻘﺖ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ
ﺗﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺧﻮﺑﻨﺪ ، ﻣﻬﺮﺑﺎﻧﻨﺪ
ﺍﻣﺎ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﻓﺘﻦ ﮐﻨﻨﺪ
ﻭ ﺗﻮ ﻧﺨﻮﺍﻫﯽ
ﺳﺎﺯ ﺑﺰﻧﻨﺪ ﻭ ﺗﻮ ﻧﺮﻗﺼﯽ
ﺁﻧﻮﻗﺖ ﺑﯿﺦ ﻫﻤﺎﻥ ﮔﻠﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﻫﺎ ﺑﻮﺳﯿﺪﻩ ﺍﻧﺪ
ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ
ﻧﯿﺸﯽ ﻋﻤﯿﻖُ ﮐﺸﻨﺪﻩ
ﻭ ﻣﯽ ﺭﻭﻧﺪ
ﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺁﻟﻮﺩﻩ ﻣﯿﮑﻨﻨﺪ
ﻭ ﺍﺯ ﻫﻤﺎﻥ ﻣﻮﻗﻊ
ﺗﺎ
ﺁﺧﺮ ﻋﻤﺮﺕ ﺩﺭﺩِ ﺑﯽ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﺑﯽ ﺳﺮﻭ ﺳﺎﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ
ﻭ ﭼﻮﻥ ﺁﺩﻣﯽ ﺑﺎﺯ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﻣﯽ ﺩﻫﯽ
ﻭ ﭼﻮﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﺎﺯ ﺩﻝ ﻣﯿﺒﻨﺪﯼ
ﻭ ﭼﻮﻥ ﺁﺩﻣﺴﺖ ﺑﺎﺯ ﻣﯿﺮﻭﺩ
ﺑﺎﺯ ﮔﻠﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﯿﺶ ﻣﯽ ﺯﻧﺪ ﻭ ﻣﯿﺮﻭﺩ
ﺯﻣﺎﻥ ﻣﯽ ﮔﺬﺭﺩ ، ﮔﻠﻮﯾﺖ ﻭﺭﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪ
ﻧﻔﺲ ﮐﻪ ﻣﯿﮑﺸﯽ ﺗﯿﺮ ﻣﯿﮑﺸﺪ
ﺩﺳﺘﺖ ﺭﺍ ﺭﻭﯾﺶ ﮐﻪ ﻣﯿﮑﺸﯽ
ﺗﻤﺎﻣﺶ ﺯﺧﻢ ﺍﺳﺖ
ﻧﯿﺶ ﺍﺳﺖ
ﺩﺭﺩﺍﺳﺖ
" ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﺒﻮﺭﻫﺎ ﻧﯿﺶ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ
دیدی که سخت نیست تنها بدون من
دیدی که صبح میشود شب ها بدون من؟
این نبض زندگی بی وقفه میزند......
فرقی نمیکند....بامن....بدون من...
دیروز گرچه سخت....امروز هم گذشت
طوری نمیشود فردا بدون من
_علامت__<..mahdi...khoy..75..>__اختصاص __
یکی از لذت هایی که نخواهد بود
شب وقتی که قهر باشی فیلم ترسناکی بزارم+
بعد پرانسس رویاهام بترسه+
وقتی با چشای وحشت زده بم نگاه کنی+
منم بگم بااینکه باهات قهرم ولی وقتی میترسی چقد خوشگلتر میشی لامصب+
بعد با یک چشمک کوچولو لبخند میزنی و خودتو پرت میکنی تو بغلم+
بعد بی توجه هیجان فیلم غرق در بوسه آشتی میشویم+
1لایک= 1 عالمه حسرت و بغض
ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی
تو بمان و دگران وای به حال دگران
عـــــــــادت نـــــــــــدارم
درد دلـــــــــــــــــــم را ب كســـــــــــی بگويم
بگـــــــــــــــــــــذا ر همــــــــــــه فكــــــــــــــــر كنند
نـــــــــــه دردی دارم نـــــــــــــــــه دلـــــــــــــــــــــی.. .
پرواز لذتی ندارد
وقتی زنبورکارگری باشی
وبرایت عاشق ملکه بودن
مــــمــــنــــوع بـــاشــد
توهین کرد جواب شنید ادامه نده شما خواهشانقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا منو یاد این تکست شایع میندازن(sm50)
این الکیا حالمو بد میکنن
قد اینن که بامون تفریح کنن ..نه
درست نی هرچی تو نقشست
گاهی وقتا فلشُ چپ میکنن