4k سهند(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
4k سهند(sm2)
بی تو
دل و جانِ من
سیر شد از جان و دل
جان و دل من تویی
ای دل و ای جان من ... (sm50)
بعضی وقتا یه جوری میشی که انگار تو یه جنگل تاریک وسط درختا گم شدی و نمیدونی باید از کدوم سمت بری.
هم اکنون مستند پول و پ.و.رن و خیال پرست (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضیا از دورترین جای دنیا میان تو زندگیت میشن نزدیک ترین آدم لحظه هات و این هیچ ربطی به فاصله جغرافیایی بینتون نداره.
بچّه ها تاریخ دقیق انتشار آلبوم حسرت پر وازِ ابی رو می خوام پیدا کنم . . . رفته روی مغزم . . . (sm1)
آونگ دیوث توی آیتونز زده 1 ژانویه یِ 2006 . . . فکر کنم فقط سالش درست باشه . . . چون باقیش روی حالت پیش فرض بوده !!!
2006.01.01 . . . (sm25)
حتّی زمستون یا تابستون بودنش هم مشخّص نیست . . . (sm81)
1385 . . . (sm132)
آشُفته دِلان را هَوَس خواب نَباشَد ... (sm50)(sm27)
اوه اوه اینقدر واست مهمه سال انتشارشو (sm77)
آره . . . الان 3 ماهه چت کردم تا روزِ انتشار هر آلبومی که گوش می دم رو دقیق بدونم و روی پوشه یِ آلبوم به نویسم . . . (sm50)
تمام آلبوم های خارجی تا روزِ انتشار شون کامل مشخّصه . . . حتّی آلبومی که 50 سال پیش روی صفحه یِ گرامافون منتشر شده . . . (sm50)
بعد حالا کمپانی های ایرانی . . . (sm3)
اصلاً حالا که صحبت کمپانی شد بذار یه چیز دیگه هم که نظر شخصیمه بگم . . .
صابر من یادمه زمستون 85 بود
آفرین . منم مثل تو هستم مینویسم سال انتشارشو البته جدیدا نه قدیمی
سال انتشار خیلی از سیدی های ایرانی الکیه و اشتباهه
هادی جواب ندادی ؟؟؟
خواستم الان جواب بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.. چی رو دانلود نکردم ؟
یه سری آهنگ هایی که از گوگوش و داریوش و ابی و باقی یِ کار درستا روی صفحه یا نوار به صورت مجموعه یِ 2 یا 4 آهنگ منتشر شده
رو کمپانی یِ دیوث اومده 14 تراک پشت هم کرده توی 1 سی دی . . . این قدر همه یِ 14 تراک فوقِ عالین که مغز من یکی نمی تونه هضم شون کنه . . .
این آهنگا رو باید 1 دونه 1 دونه یا نهایتا 2 تا 2 تا گوش بدم . . .
مثلا فرض کن : آهنگ های برادر جان + طلایه دار + بن بست + خونه یِ داریوش رو پشت سر هم گوش بدی !!!
خب با این وضع پخش موسیقی دیگه کوکائین هم جواب گو نیست . . . (sm50)
حالا باز آلبومای جدید بهتره . . . 4 تا آهنگ ضعیف کنار 4 تا آهنگ قوی . . .
شهرزاد (sm122)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا آهنگ کندو و خالی یِ ابی رو می شد روی صفحه 6 هزار بار گوش داد و حال کرد . . . (sm50)
نه آخه اون چیزی که تو گذاشتی دیشب از یه سایت پیدا کردم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرم نت فیلم داره . حالا منتظر این کاربره هستم ببینم میزاره یا نه اگه نذاشت لینکارو ازت می گیرم
بعد حالی کمپانی یِ دیوث اومده 12 تا آهنگ نا بود کننده رو گذاشته بغل هم . . . (sm81)
همینطوره (sm87)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البتّه هنوزم میشه . . . (sm50)
بعدشم چه خبره 28 قسمتو یه جا دانلود کنم (sm2)نقل قول:
حداقل 2 شب طول میکشه
خیلی زودم حذف کردی
خب خودت چند تا پوشه درست کن هر جور باب سلیقه ته بریز توش که نیفیته پشت سر ویرانت کنهنقل قول:
نه به من گفت نمیزارم عصبانی شد دیگه بعضی کاربرا 1080hq میخوان بابا آپلود کردنش خیلی سخته و وقت میخوادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث کمپانی نیس ک(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمستون چه حالی . . . (sm50)
نقل قول:
آره . . . حتماً توی فکر هستم . . . شورت کات می سازم که حجم هم به فنا نه ره . . . (sm50)
فصل 1 مگه اچ کیو داشت ؟نقل قول:
نه دیگه نداشت ولی این کاربر اعصاب ما را خورد کردهنقل قول:
شاشیدم تو اچ کیو (sm2)