حسن بخواب ولی یادت باشه تو همه رو قمار باز نمودی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن بخواب ولی یادت باشه تو همه رو قمار باز نمودی(sm120)
اکبر؟امین؟(sm120)
ما خوابیم و شما بیدار
شب دراز است و قلند بیدار
من مرده تو زنده اگر سوارز و نیمار و در اینده اسم های دیگه تو بارسا هیچ وقت به جای نمیرسن مگر این که مسی بره شاید اتفاقایی بیفته!
حقیقت تلخه اما بارسا خیلی ها رُ قربانی کرد تا مسی همیشه اون بالا باشه اما دوره اینم دیگه داره تموم میشه
اره اما همش مصدوم بود.. تو اینتر که من یادمه 2تا بازی میکرد 6ماه مصدوم میشد اما تو رئال بهتر شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)
من که میگم نیمار جای مسی رو میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این یکی آدریانو چپ پایه.عجب بازیکنی بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمد بهار جان ها ای شاخ تر برقص آ(sm137)
نظر؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب فیلم اول
یک فیلم بد! ما قبل نقد ....
نه سرگرمی داشت نه مفهوم نه حتی ادا....
هیچی نداشت این فیلم
از اون فیلمایی که حتی کشش جدب بیننده هم نداشت...
امتیاز صفر ستاره!
(sm120)
ادریانو عالی بود اما بی شخصیت بود.. خودش خودشو خراب کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]