تازه زده فول اچ دینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه زده فول اچ دینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم کلا مشکله جا دارم تا کی باید هی هارد بخرم دلمم نمیاد چیزی پاک کنم
پدرخوانده هارو از تاینی دوبله گرفتم سرجمع شد 10 گیگ هنوز که هنوزه ندیدم
خب دیگه اسپارک سورسه گانول مانول و اینا از اسپارکو کم حجم میکنن
پوریا همونی که عکس گذاشتم رو بگیر 8 گیگ بیشتر نیست (sm2)
(sm176) بیخیال زحمت نکش، فعلا میمونم ببینم تاینی تا 7 صب اگه گذاشت که هیچ اگه نه همون ozlem رو میگیرم (sm120)نقل قول:
(sm2)(sm171)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تهِ تهش که میگن همینه دیگه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
BluRay 1080p Full HD – SPARKS
با توجه به این تصویر اینو پیشنهاد میکنم ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که همه رو 720 x265 میگیرم
قدیمیا رو چون نیست مجبورم 720 بگیرم وگرنه اونارو هم X265 میگرفتم
باز برگشتیم سر خونه ی اول (sm2)نقل قول: