کلا 8 گیگ جا داری چقدر میتونی توش فروکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا 8 گیگ جا داری چقدر میتونی توش فروکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاوه بر اینکه جا ندارم، زورم میاد واسه این فیلم ته تهش رو ببینم بعد فیلمای بزرگ رو 720 شخمی دیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس برمیگردیم به خونه ی اول که همون 720 x265 تشریف داره (sm120)نقل قول:
وضع نت ایران درست شه و فضای ابری هم پیشرفت کنه دیگه نیاز نی هارد بگیریم... راحت آرشیو فیلم هات به جای هارد تو نت هستن میری پلی میکنی هر وقت دلت خواست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کار جیم جارموش رو 1080 میگیرم ...
اون اوایل 3-4 تا فیلم 265 گرفتم شخمی بود توبه کردم همون موقع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم حرفیه (sm2)نقل قول:
شیر توش (sm2)نقل قول:
Rmteam بگیر حرف ندارهنقل قول:
آخه من با مانیتور فوق تخیلی لپتاپی که مال 10 ساله پیشه هیچ فرق خاصی احساس نمیکنم بین X265 و غیر x265
فقط دی وی دی اسکرین رو متوجه میشم که حتی با این مانیتور هم قابل تحمل نیست
چشمم آب نمیخوره ولی یه بار تست میکنم (sm120)نقل قول:
همونطور که گفتی به مونیتور ربط داره دیگه... من هم اگه با لپ تاپ ببینم 720 با 1080 هیچ فرقی نداره ولی تو تلویزیون فرقشو نشون میده...
(sm2)مردی زیر پتو خونده wav کجا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کنم ویو گذاشته بودم آلبوم سنتوری ..