(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)
گزارشگره دوس داره پرسپولیس گل بخوره(sm2)
(sm81)
(sm165)
(sm50)بردیم (sm118)
(sm118)
(sm59)
بردیم(sm59)
دیوث گزارشگره انگار زاده ازبکستانه (sm3)
رسیدم خونه لُنگ گل زد (sm120)
اتفاقا خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو فوتبالی که بهترین هافبک دفاعیش کدونامه این عالیه
دقیقا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی گهی بود بازی(sm2)مثل ادم بازی میکرد میتونست گل بزنه باز
ولی محسن بنگر خیلی خوب بود همه توپا رو نیمه دوم زد
(sm70) خودم گفتم بزنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخشان اگه همین بازی برعکس بود میگفت خیلی بدشانس بودیمو توپامون گل نمیشد (sm120)
توپ و ادم و همه رو زد... دمش گرم(sm2)
هرچی حمله میکردن سمت جپ بود.. این بنده خدا نورمحمدی هم گشاد(sm2)
من یه بار میرم بیرون برمیگردم تا لُنگ گل بخوره(sm2)
احسان تو برو دیگه نیا(sm2)
با 12-13 امتیاز راحت میشه تو گروهت اول بشی (sm120)
اتفاقاً داشتم شلوغ میکردم که لُنگ خر شانسه، منزل عصبانی شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مثل عربا بازی میکردن(sm74)(sm2)
انصافا مثل ادم بازی میکردن بیشتر گل میزدن(sm120)
چی داره خدایی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فخر فروش باز چه فخر فروختی شدی فخر فروش (sm2)
نوراللهی خوب بود دیگه(sm77)
کلی توپ قطع کرد اونوسط
اخرش درکو.نی رو خوردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو که بد نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همیشه ننگ فخر فروشی از رو پیشانیت برداشته شد(sm120)
والا شایعه دور و بر من هیشه زیاده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم که گیر دادی به کیون ما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم فخر فروش 2 (sm2)نقل قول:
ريپورت مي پليز (sm51)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اخه فعال ترین عضو بدنته(sm2)به جز وقت خواب.. ی سره روش نشستی.. تکون نمیدی خودتو که(sm2)
نه مرسی بذار یدونه اورجینال داشته باشیم فقط (sm2)نقل قول:
چوبکاری نکن (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز ظهر یهو 23 تا پرونده آوردن رو میز ، نمیتونستم تکون بخورم(sm120) کیون درد گرفته بودم (sm2)نقل قول:
عجب فخری فروختم به به (sm2)
اتیش زدی همه رو حتما(sm2)نقل قول:
مخلصم(sm19)نقل قول:
نه جدي خبر جديدتري در دسرس نيست؟ مثلا عوامل و يا تاريخش (sm98)
مگه چهارشنبه سوری ِ ؟(sm2)نقل قول:
برم تا نصفه شب(sm120)
(sm27)
کار دیگه که نمیتونی انجام بدی(sm2)نقل قول:
من رفتم(sm10)