دیشب حامی اومد تو رادیو 7 (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیشب حامی اومد تو رادیو 7 (sm19)
چرا دیگه نمیگی " شمالی " پلی شد ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاره هنگامه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدايي
انصافا
الله وكيلي
حال كرديد 90 درصد جايزه ها هموني شد كه گفتم
فقط ترانه سرا رو گفتم بابك كه اين مونا گرفت (sm3)
البته بهترين قطعه ي سال هم رضا يزداني گفتم
بنيامين (sm3)
دو سه شب پيش گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودي
یه روزی امضاتم بود (sm120)نقل قول:
آرههههه يادته ؟(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هي روزگار
چه دوراني بود
تابستون ميخواستم بيام شمال. جور نشد (sm25)
الان هوای اینجا خییییییییلی خنکه . اوکی کن بیا (sm174)نقل قول:
خواب و خیال زلفت مارا به جنون کشانده ، تیر نگاهت خنجری در قلب من می شکافد
آرام تر راه برو عروسک ، بگذار صحنه آهسته ی اندامت در مغزِ به فساد آلوده ی من طوفان کند
(sm173)
الآن كه ديگه اصلا نميشهنقل قول:
دانشگاه شروع شده (sm172)
سريع تموم كنم درس رو بره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
کیروشی پور یه عقده ای به تمام معناست (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
90 دقیقه مشغول عقده گشایی بود و رو اعصاب همه
صد رحمت به علیفر و خیابانی
حالم از کیروشی پور نو چه لوزرپولیش سیانکی بهم میخوره
جرارد باید در حسرت پریمیر لیگ بمیره (sm102)
مونا اصلا قیافه ش عوض نمیشه ... همیشه همین شکلیه
چشمای یراحی رو !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا هنوز قسمت اولش نیومده چه امتیازی اخه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد نفراتی که رای دادنُ دیدی؟؟؟
البته داستانش بدک نیست و به خاطر پیش زمینه ای که ملت از بتمن و گاتهام و خصوصل کارای نولان دارن خوشبین هستن
باید دید چی میشه ولی فکر کنم سریال خوبی باشه
کارشناسی ها همه مافیایی (sm25)نقل قول:
(sm70)چرا اومده عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)سریال outlanderخیلی پسندیدم
دو عليزاده (sm19)
اینم از آخرین عکس امروز فعلا بای
ابهت و جذبه فقط پانته آ بهرام (sm174)نقل قول:
مهتاب کرامتی هم خوبه (sm98)
اه راس میگی دقت نکرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه النازو عین این اسکلا (sm70)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک روز نیست اومده منم زدم تو صف اتفاقا واسه شب (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میگم این امتیازای الان بهش هیچ اعتباری نیست
حداقل 4 5 قسمت بیاد بعد
بعد به ما ميگه الي (sm2)
خيلي از هنگامه قاضياني خوشم ميادنقل قول:
بازيگر خوبيه
پانته آ بهرام جلفه (sm120)
بازیش خیلی خوب نیست یکنواخت (sm98)نقل قول:
جز تو با هیشکی دلم راه نیومد
هر کی هر جور تونست راهم و سد کرد
کی به جز تو خوبیای منو نشناخت
کی به جز من به خودش اینهمه بد کرد
(sm27)
(sm120)
(sm70)یعنی باور کنیم بهترین البوم مردمی شخصیه
(sm120)5 تا کله ک***
بستگی به مردمش داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين جشن از سال ديگه واردِ حاشيه ميشه
حالا نگاه كن
استقبال میکنیمنقل قول:
(sm120)تا البوم محسن بیاد میریم تو هزارتا
دیگه دنبال سریالی که از قبل بیشتر از یه فصل پخش شده باشه نمیرم
سریال جدید فقط اگر خوب باشه ادامه میدیم
در انتظار فصل های دوم "ترو دیتکتیو" و" فارگو" , فصل سوم" هانیبال", فصل چهارم "شرلوک" و فصل پنج "گیم اف "
twin peaks هم دان کردم قبلا باید شروع کنیم به دیدن (sm111)
(sm100)
(sm132)همون یه فصل کافیهنقل قول: