هرچند که ادم خری هستی ولی به هرحال بزرگ مایی... نیمیگیرتم بهت فحش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هرچند که ادم خری هستی ولی به هرحال بزرگ مایی... نیمیگیرتم بهت فحش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اونم بخاطر این بود که خواستی احساسات ممه دوستیت رو به یوزر من فرافکنی کنی(sm2)نقل قول:
ممتو تیر کن مردکنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ننگ ابدی تا ابد بر پیشانیت خواهد ماندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم حسین
اگه فحش دادی پاک شد هر چی گفتی آیینه خودتی
ولی جدای از شوخی.. کارت خیلی زشته که میای همه رو تهدید میکنی... خودت که ادم نیستی اما به خاطر گل پسرت یکم ادم باشنقل قول:
بمیر(sm120)نقل قول:
چه ربطی داره ؟ ینی یکی توهین کنه به آدم بگم جوابتو نمیدم چون بورلی هیلز رفتم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من خداحافظی نمیکنم
بازم میگم توهین کرد جواب شنید همیننقل قول:
از این به بعد توهین رو با تهدید جواب میدم
شب خوش
تا جایی که من صابرو میشناسم اهل توهین نیست ولی تو اهل تهدید هستی(sm120)نقل قول:
شب خوش
اسطوره میگه:
سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی
ما را ز سر بریده می ترسانی
ما گر زسر بریده می ترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم (sm50)
هیچ لذتی بالاتر از دادن نیست ...نقل قول:
آرام !! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا این دختری که قرار بود پیدا کنی پس کوش من چشم به راهم مینااااااااااااااااا(sm2)
ک.سخلو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم به راهی یا دست به چیزی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ کارو خراب نکن بزار مینا طرفو پیدا کنه به اونجاهاش هم میرسیم یواش یواش(sm2)نقل قول:
حقیقته تو کتاب اومدنقل قول:
سوره ی گلنار آیه ی 85
هر کس مسخره کرد ارامه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد الدنگ سرو سنگین شدی نکنه دلخوری(sm19)
من و دلخوری مگه میشه (بیا در آغوش شیطان)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببوسی یم (sm46)
همین کارارو میکنی که برات پشه ماده هم جور نمیکنه دیگه(sm2)نقل قول:
نه مینا منو دوست داره قراره مادر زنم بشه(sm2)روز دوم یا من مردم یا مینا(sm70)(خدانکنه)نقل قول:
از حضرت رسول حتما؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اغوشتو وا کن همراه ک...یونت امدم(sm90)(sm2)نقل قول:
(sm134)
(sm59)نقل قول:
الدنگ من بعد خواستی اسم اون الدنگ جقی بیاری با یوزرش بگو(sm39)(sm2)نقل قول:
(sm135)نقل قول:
مینا تورو دوست داره ولی از قدیم گفتن دوری و دوستینقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
میلاد دو بیت در وصف پستو و تجاوز شعر بگو مستفیض بشیم(sm50)نقل قول:
از کفر و ز اسلام برون صحرائیستنقل قول:
ما را به میان آن فضا سودائیستعارف چو بدان رسید سر را بنهد
نه کفر و نه اسلام و نه آنجا جائیست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بد (sm74)
برو سی کیلومتریم وایسا پس (sm2)
نمیدونم پُست اولی که نقل گرفت پاک شده یا نهنقل قول:
وقتی به شخصیتم داره توهین میشه ، نمیتونم جواب ندم ! بله از این بعد هر کی بخواد حرفی بزنه و توهین کنه ، جوابشو با تهدید میدم ! فقط یه بار دیگه ببینم کسی زر زر کرده ، معلوم نیست چه اتفاقی میافته ! پس کسی با من ور نره وگرنه عواقبش پای خودشه .
من دیگه کمتر میام اینجا ولی وقت کنم پُستای قبلی رو میخونم ( البته اگه پاک نشه )
اگه کسی حرفی داره پخ بده
خواهشاً دیگه نقل نگیر و بزار همینجا تموم بشه
(sm50)
تو هم درگیر آهنگ محسن شدی ؟؟؟؟ (sm50)نقل قول:
این روزها هیچی منو درگیر خودش نمیکنه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm50)
احمق کیست؟
کسی که خودشو پشت این و اون قایم میکنه ، خودشو پشت مجازی قایم میکنه و دهن گشادشو باز میکنه هر چی که لیاقت خودشو رو نثار این و اون میکنه و از بس جاهله فکر میکنه داره جواب دندان شکن میده ...
انقدر بدبخته که خودش که با زور چهار تا آشنا رفته سر یه شغلی بعد میشینه کساییکه تو جامعه دارن نون بازوشونو میخورن رو مسخره میکنه ،
ببخش که ما مثل تو آشنا نداشتیم که بریم سر کار دولتی ، اما بر خلاف تو ما جنم داشتیم رو پای خودمون وایسادیم ...
آره احمق جان داشتم میگفتم؛ احمق انقدر که خودش هیچ پخی نیست متوسل میشه به تهدید که فلان میکنم ، احمق جان خودت چی هستی ، به آشنا باشه که من از دامادم گرفته تا پسر عمه هام ، داییم ،شوهر خالم ، دوستم ، پدر خانوم رفیق فابریکم که اطلاعات گیلانه و برادر خانوم رفیق فابریکم که فتا کرج هست دارم ...
انقدر احمقی که باهاش طرف هستیم بیچاره هست که وقتی نمیتونه جواب بده آدمای دور وبرش رو تهدید میکنه به یه رفیقی که توی فتا داره ...
ما رو از چی میترسونی؟ پست بودنتو به همه نشون بده ...
انقدر سراسر عقده ای که چشم دیدن آدمای بالاتر از خودت رو نداری ...
واسه اینکه مهر و محبت رو از بقیه بخری تا حالا چن بار خدافظی کردی فقط واسه اینکه یه عده بگن نه نرو که فکر کنی آدم مهمی هستی ..
اما باز به هر طریقی دوباره خیلی ضایع وارانه برگشتی ..
انقدر غرق عصبانیت میشی وقتی یکی از رفتارت انتقاد میکنه حتی دستور زبان فارسی هم یادت میره ، نمیدونی چی گفتی و چی شنیدی ...
البته تقصیریم نداریا چون احمقی نمیتونی درست رو از غلط تشخیص بدی ...
بدبخت چشاتو وا کن ببین کسی اینجا آدم حسابت میکنه؟
چرا اینطوریه ؟ چرا کسی داخل آدمت نمیدونه؟
بدبخت تو هیچی نیستی ، هیچی ... اینو تو گوشات فرو کن ...
خیلی باشی یه لجنی که خودتو قاطی آدما کردی ؛ بوی تعفنت کل فضای اینجا رو پر کرده ...
احمق جان من شخصیتم بیشتر از این اجازه نمیده باهات هم کلام بشم ، حرف زدن با شما مایه ننگ حساب میشه چون از قدیم گفتن با احمقها حرف زدن بی فایدست ...
یه چیزی میگم تصمیمش با خودت ، یا از این تاپیک برو یا بگو نمیرم که من کلا از این سایت برم ، بین توهینایی که میخوای بهم بکنی همین آخری رو جواب بدی ممنون میشم ..
اععععع فهمیدی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کردابی چو می افتادم از درد
به تدبیرش امید ساحلی بود ...(sm181)
آرام (sm81) روحمو کشتی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]