چش رنگی و دوس دختراش - امشب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چش رنگی و دوس دختراش - امشب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین فیلمایی که معرفی کردی رو دیدم یکیش بد بود یکیش خوب بود (sm120)
ممر (sm2)
یه چیزی فشار داده نوشته ، کم مونده تو پیج بازیگرا هم کپیش کنه (sm2)
م.رضا عباسی (sm2)
خودش که داغون افتاده بود و درم قفل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1-2 جا می تونست فیلم تموم شه باز ادامه داد (sm120) ولی جمله آخری که گفت جالب بود (sm50)
کدوم بد بود/؟کدوم خوب بود؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم نفهمیدم خدا چه نقشه ای داشت(sm50)فک کنم همچی چیزایی بود که قاعدتا از خود کارگردان بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیبیله پرید (sm2)
مچ پوینت خیلی خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لوک نمیدونم چی چی خوشم نیومد (sm120)
خداوند برای هر وضعیتی همیشه یه نقشه ای داره، هنوز دارم سعی می کنم بفهمم اون نقشه چی بوده (sm50)نقل قول:
بعد مرگ داره سعی می کنه بفهمه (sm2)
lock یکی از بهترین فیلمایی هستش که دیدم(sm120)خاک بر سرت(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]