این اهنگو دارن فرت و فرت پخش میکنن تی وی یکیتون ضبط نکرده
نمایش نسخه قابل چاپ
این اهنگو دارن فرت و فرت پخش میکنن تی وی یکیتون ضبط نکرده
الی جان کدوم کانال من برات ظبط کنم .. (sm2)
دیوث تو کنکور ریاضی رو نزنی(sm2) وگرنه هر چی دینی و قران زده بودی میپره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من این همه از دین اسلام متنفرم ، تمام سالهای مدرسه دینی رو 20 شدم و کاردانی هم اخلاق اسلامی و اندیشه اسلامی رو 20 شدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکس آواتارمو همه تو گروه های فیس زدن !!!! (sm118)
من تو کنکور کاردانی اصن سوالای ریاضی رو نگاه نکردم هر چی زدم همین دینی بود(sm2) مقاومت مصالح و استاتیک هم کیونتو پاره میکنه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ من حسابداریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا گروه انسانی 78 هزار شرکت کننده داره که تقریبا 25 هزارتاشون حسابدارین که از این 25 هزارتا ، 15 هزارتا قبول میشن
دانشگاه های اطراف من که تهران ، قزوین و آبیک باشند 1500 دانشجو میگیرن در حالی که اکثر شرکت کننده ها برای همین تهرانن (sm25)
تو که گفتی عمران(sm77)(sm2)نقل قول:
ایشالا قبول بشی(sm50)
کی حال داره بره خدمت(sm9)
نه حسام بود که اونروز گفت عمرانمنقل قول:
من از عمران بدم میاد (sm70)
ایشالا تو هم قبول شی (sm19)
ته پارک توهمیست که ما در آن *** میکنیم (sm25)