تموم خاطراتمو قدم زدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تموم خاطراتمو قدم زدم (sm50)
(sm172)
منکه رفتم پیش یه دکتر تغذیه پنچاه تومن گذاشتم لای دفترچه بهش دادم اونم گفت که تو ماه رمضون اگه گرسنه و تشنت میشه به هیچ وجه روزه نگیر
آتی لایک 11،111 تو رو من زدم ، از حسی که داری برامون بگو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل دخترمون چطوره؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی (sm127)
عددش چه باحاله دیگه تچکر نکنین همین بمونه (sm173)
فدای گل پسرمون بدک نیستم شکر(sm10)
من نمیتونم تشکر نکنم ، مگه اینکه هزینشو بپردازی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزومندم خیلی سر حال بشی (sm10)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا جدی دیروز تو فیسبوق بودم بعد یکی از این جکا هست که میگه از گپ دخترا دزدیدم ، یه دختره زیرش کامنت گذاشته بود من فک میکردم این گپ دخترا با این وضعیت حرف زدن الکی باشه تا اینکه منو به گپ دخترای دانشگاه دعوت کردن دیدم واقعیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم اندرسون بره خونه کل اکانتشو پاک میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفاوت نسل ها یعنی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اونموقع دخترا عاشق لات محل میشدن، الان عاشق کــ.ونی محل..