آقا من الان رسیدم ، آلبوم کی میاد ؟(sm164)
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من الان رسیدم ، آلبوم کی میاد ؟(sm164)
محمد سيفي به فينال ووشو رسيد
محسن محمد سيفي با شکست نماينده چين به فينال مسابقات ووشوي بازيهاي آسيايي اينچئون راه يافت
فارگو قشنگ بود ؟
دو قسمتش رو ديدم حال نكردم باهاش
بعد از ربیع الثانی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین کامل دیگه همش 10 قسمته (sm174)
با کاراکتر لورن مالوو خیلی حال کردم (sm88)
مارتین فریمن هم سنگ تموم گذاشته تو بازیش (sm120)
پسر تام هنکسم بازی میکنه تازه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
این بنر very soon رو دیدم ذوق کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هفته صبر کن تا یه قسمت جیدید بیاد (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوفصل هانیبال رو تو سه روز دیدم (sm120)
فارگو قسمت اخرش بد تموم شد ....سریالای بالا + وایکینگ دد (sm127)
Rating: 9.1/10 - 52,796 votesنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبل از لوگین , ذخیره رو بزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همین مشکلُ داشتم, ذخیره زدم درست شد(sm120)
زیاد با قسمت اخرش حال نکردم (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییی عجب چیزیییه :))
کیه
کارگاه واقعی (sm1)کاش با متئو ادامه میدادن (sm1)
فقیهه سلطانی نی ؟(sm120)
(sm2)اعضای مجمع مارو چن ساله دارن میان هنوز نمیدونن باس تیک ذخیره رو بزنن
الی هنوز سریال آررو رو میبینی ؟(sm70)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بگه قضیه این بنر very soon چیه ؟(sm98)
(sm2)متاسفانه بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اینهمه سریال عشقی و کمدی زامبی و ترسناک و جنایی دیدیم یه اکشنم ببینیم دیگه همین شروع شده بود استارت زدیم (sm70)
باز رئال یه بازی رو برد قهرمان اسپانیا شدن(sm120)
اره منم حوصله صبر ندارم معمولا (sm120)نقل قول:
ولی خب فکر میکنم اون طوری ادم بیشتر لذت میبره
مثلا من بریکینگ بد رو خیلی زود تموم کردم ولی بعدش پشیمون شدم حیف بود (sm50)
اره منم با پایانش حال نکردم خیلی الکی شد...
واکینگ دد ندیدم کلا با این داستانای زامبی و خوناشام و.....اصلا نمیتونم کنار بیام (sm120)
نمیدووونممم...:((نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقیهه سلطانی
خدایی من تعجب کردم وقتی دیدم پیگیرشی (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال تینیجری به تمام معنا (sm120)
(sm50)بخاطر قسمت چهارده (به گمانم) فصل قبلش باس ببینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار بیشتری ازت داشتم (sm70)نقل قول:
خیلی مزخرف شد مخصوصا فصل دومش (sm70)از قسمت 12 فصل 2 دیگه ادامه ندادم (sm70)
(sm120)یه سریال اکشن وسط اینا لازم بودنقل قول:
CW و دیگر هیچ ! (sm70)نقل قول:
(sm27)
کارگردانش گفته یه فصل متفاوت رو شاهد خواهیم بود (sm1)نقل قول:
Sons Of Anarchy(sm54)یه سریال کاملا مردونه !
گوه خوردهنقل قول:
نیکیتا بهتر از این بود (sm70)نقل قول:
(sm81)فقط به گلها نگاه کن
(sm59)ها اونم خوب بود ولی خو داشت تموم میشدنقل قول:
فصلای اولش قشنگ تربود ولی این فصل فک کنم متفاوت شهنقل قول:
شخصیت بیرکوف و نیکیتا رو خیلی دوست داشتم (sm132)نقل قول:
فرمانده **** پاسداران ناحیه «ثارالله» شیراز ادعا کرد که یازده نفر از سرپلهای صفحههای اجتماعی «ویژگیهای بارز امام» شناسایی و دستگیر شده اند. او مدعی شد این افراد پس از دستگیری به فعالیت در انتشار این شوخیها اعتراف کرده اند.(sm30)