دیکتاتوری دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتاره ازاده نامداری بزارم دوست داری؟(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیکتاتوری دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اواتاره ازاده نامداری بزارم دوست داری؟(sm2)
چرا میرزا نمیکشه بیرون :|
اقا تبدیل شدن خودم را از کاربر جدید به کاربر نیمه فعال را خدمت تمامیه کاربران سایت،مدیریت،پاک کنندگان اواتار و. دوستان عزیزم تبریک و تهنیت عرض میکنم
با تشکر ویژه از جاکش عزیز@jakesh که الگوی من نبودن در این راه.(sm2)
مردک بهش میخورد یکی از پیشکسوتانه عرصه فیلمای حشری کننده باشه(sm2)نقل قول:
یه اواتار از لنگ و خشتک نویکول بزارم اوکیه؟
والا الی میزاره موردی نداره(sm2)
مطمئنی؟(sm2)نقل قول:
- (sm50)
پایتخت
سنوبر چرا نمیاره تو زمین (sm120)
دیدی زیره حرفه خودتم میزنی(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید داداش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]