بابا فاجعه بزرگ بن شدن در کمین نشسته حواست باشه (sm51) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا فاجعه بزرگ بن شدن در کمین نشسته حواست باشه (sm51) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)برای چی از من میپرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریا واسه کشتیای بی سرنشین جا نداره
پس من چرا غرق بودم تهران که دریا نداره(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطع ناگهانی پخش مسابقه والیبال از تلویزیون دولتی ایران در هنگام پخش سرود ملی امریکا(sm25)
بازم خوبه ارفاغ کردن تو گروه 4 نذاشتن ایرانونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند شب دیگه اکانت میگیرم 20 هزار تومن حداقل ماهی 20 تومنم بدن باز خوبه من فقیرم 10 هزار تومنم برام نعمته(sm59)نقل قول:
حجم فایلام بالاست خیلی وقته میدونم منتها دیگه بیخیال بودم تا به امروز دیگه فکر کردم گفتم چرا نره تو جیب من (sm111)
مرگ بر آمریکا(sm118)