[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کاری کردم نگرفت زدم تو گوشی خودم بعدا نگین امیر شارژ گرفته ها (sm70)
آلبوم کی میاد؟ (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کلا 70 تومن دادم 2 تا دندون عقل کشیدم که یکیشم احتیاج به جراحی داشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کلا دهنم سرویس شد تا عقل سمت راست پایین رو کشیدم
فکم به گاه رفت .....یه هفته نمیتونستم غذا بخورم الانم جاش درد میکنه بخیه هم زده بود ولی دیگه نخش دراومد
(sm98) زیادی پیر شدن به دردت نمیخورن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من اینجا امنیت ندارم . بهم نظر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بزارن گی باران(sm2)یه دخترم پر نمیزنه(sm2)
امیر بزن این رسول 111 مفسد فلافلی گی بازو اخراج کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا این مَردی زرتشتی اهورا مزدا که چیزی حالیش نیست همش دنبال آپدیته بیان ... بزارن هم میگه اپدیت من کونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه اینجا من پیرمرد امنیت اخلاقی ندارم . البته من فنون بدلکاری بلدم همچون برق و باد به پشت تجاوز کننده خواهم پرید ولی حریف اینا نمیشم بابا جان
میگم امیر پفیوز تو چرا اصلا گوشی نداری (sm59)الان دیگه بچه سه ساله تبلت دستشه اونوقت تو گوشی نداری (sm70)
یه بار این اینترنت رو هم قطع کن خودت رو خلاص کن از دنیای مجازی(sm59)