بنظر من شما اسکلی هستی که دوس داره همه رو سر کار بزاره آخه این چه کاریه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنظر من شما اسکلی هستی که دوس داره همه رو سر کار بزاره آخه این چه کاریه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجبا نمیخواین این بحث مسخره را تمومش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینبار چاوشیای عزیز زودتر از بیرون اومدن آهنگ خارش گرفتن انگار... (sm142)
سلطان فقط شادمهر (sm127)
احسان هم یکی از طرفداراش هست که تو موزیک باران تکه...
آرمین هاشمی چقد چس میکنه خودشو ریکوئست میدم رد میده مرتیکه الدنگ
به همه شادمهریای عزیز تبریک میگم . . .(sm118)
بی صبرانه منتظر اثر ماندگاری دیگر از استاد هستیم . . .(sm118)
بیگ لایک...واقعا بعضیا قصد و غرض دارند طرف دومین پستشه گذاشته به احسان میگه اوسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این پس با اومدن اهنگ هم از این پست ها اینجا زیاد خواهد بود هیشکی جوابشونو نده
قبول دارم طرفدارای چاووشی هرموقع شادمهر آهنگ داده همش بهونه الکی میگیرند ولی وقتی چاووشی آهنگ میخونه اون آهنگ میشه بهترین آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان منتظر دمو هستیم(sm50)
دقیقا کجات سوخته؟؟ شما چاووشیا همتون همینجورید دست خودتون نیست خدا شفاتون بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]