تیکه کلام واسه بازی بعد میزارن
به دو دلیل : 1 - این که ما کلا تیکه کلاممون مرگ بر آمریکاست - 2 - ما واسه همه مرگ میفرستیم فقط آمریکا نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
تیکه کلام واسه بازی بعد میزارن
به دو دلیل : 1 - این که ما کلا تیکه کلاممون مرگ بر آمریکاست - 2 - ما واسه همه مرگ میفرستیم فقط آمریکا نیست
والا من ترجیح میدم گودبای پارتی جعفر پخش بشه که عبدلی پخش نشه(sm2)
امیر تعداد پستای یوزر قبلیم یادم اومد درستش میکنی? @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
35768نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطره شوخی نیست که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسود هرگز نیاسود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چقدر با فهمی عزیزم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه زیره حرفت نزن شرافتا اینو درستش کن(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قدیما یلی بودم واسه خودم اینجا(sm2)
دهنتــــــــــــــــــــ سرویــــــــــــــس خــــــــــــــطر (sm30)
یه تیم ملی والیبال و یه صنوبر داور داشت می افتاد پایین از خنده (sm2)
این حرفارو نزن امیر فکر میکنه دارم شوخی میکنم.(sm2)بابا من پستامو میخوامـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ (sm81)نقل قول: