حالا چون تویی نصفشم بزنی قبولت دارم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا چون تویی نصفشم بزنی قبولت دارم(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش ریاضی چند پاس کردی؟ نصفش اینه؟(sm2) دمت گرم.نقل قول:
خداییش من الان امشب یه ذزه شوخی کردم بقیه روزا اواتار **** میزارم که ***** میشیم؟
با این بحثایی که اینجا میشه تا 100 سال دیگه هم مجوز نمیدن بخوام روراست بگم
ازاده نامداری؟(sm2)
مربی آمریکا شبیه این کله گره تو فیلمای **** بود (sm2)
ما هممون پیرو خط عمام و رهبری هستیم (sm120)
اقا خوانندگی مثل اینکه خیلی درامد داره (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک شیمبلی (sm10)
ترسیدم اکبر..مثِ جن یوهو اومد (sm2)بسم الله (sm2)
رضا چرا امضاتو عوض کردی (sm9)
یه ربه اون پایینم مردک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا تاثیر این فیلما چقدر زیاده که بجای اینکه بگه طرف شبیه مربی تیم ملی امریکا که ادمه معروفیه هست،میگه مربی امریکه شبیه اون مرتیکه که تا اخر عمرش پیر نمیشه هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسفردا نگه اکبر عبدی شبیه اونه صلوات(sm2)