ماسکرانو و بارترا هستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماسکرانو و بارترا هستن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیکه که راه میره تو زمیننقل قول:
بارترا هم در حال نامزد بازیه
فصل بعد توپ که میاد تو محوطه جریمه صلوات میفرستن که گل نشه(sm120)
کمی رو کیونش کار کنه بازیکنه خوبی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکلش کیون کوچیکشه (sm70)
من فکر کردم خریدشو گفتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارترا:اگر مصدوم نبودم بیل را می گرفتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سر اونو نباید گرفت اونو باید قلم کرد(sm120)
*** هالک رو داشت خوب میشد(sm120)نقل قول:
فیونتینا واسه کوردادو 50 ملیون طلب کرده !نقل قول:
جای این پول بره دو تا دفاع بخر
من جای بارسا بودم 2 تا دفاع گولاخ میخریدم با یه مهاجم سر زن که رو هوا خوب بشه
سوارز - مسی - نمیار همشون تو یه مایه ان
تو تصویر تاتا مارتینو معلومه بهش میگه نزن (sm120)نقل قول:
به والدس هم میگه نیا بیرون از دروازه(sm120)
تاتا (sm3)
اگر جوون بخره مدافع خوب بعد از لوئیس ارزون گیرنمیادنقل قول: